Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 187
30 мл. / 75.58 лв.

Forever Alpha-E Factor

Алфа-Е фактор

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

"Форевър алфа-Е фактор" е подсилващ кожата агент от Форевър Ливинг Продъктс, който е рог на изобилието от съставки, даващи нова сила на кожата. Един от продуктите с най-широка употреба, той бе създаден на научна основа за оптимално успокояване и подхранване на кожата. Овлажнява отвътре, като едновременно придава гладкост и младежко излъчване на кожата.
 
Течният регенериращ антиоксидант за лице "Форевър алфа-Е фактор" представлява лека, успокояваща кожата течност, подсилена с витамини А, С и Е, масло от пореч и други защитни съставки за оптимална защита от факторите на околната среда. По същността си това е антиоксидантна течност, създадена да се бори с последиците, причинявани от свободните радикали (80% от вредите върху нашата кожа се причиняват от тях). Действително антиоксидантите са най-добрите „подмладители“ и "Форевър алфа-Е фактор" е изключителна комбинация от съставки, които допълват външно антиоксидантното влияние на хранителната ни добавка А-бета-кеър. Както при повечето от нашите продукти, основа на "Форевър алфа-Е фактор" е чистият стабилизиран гел от Алое Вера, с пълното му благодатно влияние – да овлажнява, подхранва и прониква дълбоко.
 
Разгледайте списъка с активни съставки, уникално съчетани за вас в един продукт на Форевър Ливинг Продъктс.
 
Витамин Е (токоферол ацетат)
„Витамин на кожата“, антиоксидант, който поправя щетите, нанесени от свободните радикали. Омекотява, овлажнява и разгражда тъканта на белезите.
 
Витамин А (ретинил палмитат)
Друг мощен антиоксидант, който подобряа еластичността и същевременно овлажнява и намалява лющенето. С естествените си антибиотични свойства, помага в борбата срещу акнето и други често срещани кожни раздразнения.
 
Витамин С (аскорбил палмитат)
Третият агент в нашето трио от антиоксидантни витамини подобрява еластичноста. Също така се бори с инфекциите и образуването на белези.
 
Лецитин
Отлично успокоява кожата и подобрява еластичността й.
 
Масло от семена на пореч
Осигурява гамалинолеова киселина (незаменима мастна киселина), която възстановява влажността и е много силна успокояваща съставка.
 
Бисаболол
Етерично масло със същото фармакологично влияние както множество лечебни билки, например лайката. Натурален противовъзпалителен и успокояващ кожата агент. Има лек естествен цитрусов аромат. Подходящ е дори за най-чувствителната кожа.
 
Капроил/Каприл триглицерид
Леко, натурално успокояващо съединение, извлечено от кокосовото масло, което овлажнява без да оставя некомфортното усещане за грубо омазняване, присъщо на много масла.
 
Масло от соя
Нежен овлажнител с антиоксидантни свойства, който допълва състава на крайния продукт.
 
Всички тези изключителни естествени съставки са съчетани с най-чистите и най-добри овлажнители (привличат водата и задържат влагата вътре в кожата) и емулгатори (позволяват комбиниране на две течности, като например вода и масло).

 
СЪСТАВКИ

Каприлов/капринов триглицерид, циклометикон, токоферил ацетат, ретинил палмитат, аскорбил палмитат, екстракт от Алое Барбадензис, бисаболол, токоферол, лецитин, масло от семена на пореч (Borago Officinalis), соево масло (Glycine Soya), метилпарабен, пропилпарабен, аромат.
 
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Течният регенериращ антиоксидант за лице Алфа-Е фактор се предлага в малки стъклени шишенца с капкомер. Нанесете няколко капки върху лицето и шията. След това ги втрийте нежно с върха на пръстите.
 
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Превъзходна комбинация от мощни антиоксиданти.
  • Подобрява еластичността.
  • Нормализира и балансира сухата кожа.
  • Подходящ и за най-чувствителната кожа.
  • Намалява лющенето, например при екзема и псориазис.
  • Антибиотични съставки, които помагат при акне и други често срещани кожни инфекции.