Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 566
60 дъвчащи дражета / 84.69 лв.

Forever Immune Gummy

Форевър имуно гъми

ОПИСАНИЕ
Подкрепяйте имунната си система с комбинация от 10 витамина и цинк в естествено сладки дъвчащи растителни дражета с тропически вкус.

 

С ФОРЕВЪР ИМУНО ГЪМИ вече няма нужда да се чудите как да гълтате хапчета, за да подпомагате защитните сили на организма си. Меките дражета са на растителна основа и доставят 10 различни витамина плюс цинк и са идеални за всички, които предпочитат дъвчащи хранителни добавки, които могат да взимат в движение.

ФОРЕВЪР ИМУНО ГЪМИ съдържа витамини В6, С и D, които допринасят за нормалната функция на имунната система. Витамин С също съдейства за намаляване на чувството за отпадналост и умора и защитава клетките от оксидативен стрес. Предлагаме ви всички тези благотворни ефекти в дъвчащи дражета от тапиока с приятен плодов вкус. Растителната база намалява вероятността за разтапяне и залепване на дражетата в топло време.

Към вече споменатите витамини добавихме и В12, който допринася за нормалната функция на нервната система, за нормалния метаболизъм и производството на енергия. Той превръща ФОРЕВЪР ИМУНО ГЪМИ в идеална добавка и за вегани и вегетарианци.

В подобна хранителна добавка няма как да липсва минералът цинк. Благодарение на него редовният прием на дражетата допринася за поддържане на нормална функция на костите, косата, кожата и ноктите.

И понеже ФОРЕВЪР ИМУНО ГЪМИ съдържа растителен витамин D, той е подходящ за хора, които не се хранят с животински продукти. Добавката също така е безглутенова. Още днес вземете вкусната и преливаща от витамини добавка, за да поддържате защитните сили на организма си навсякъде и по всяко време.

 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Комбинация от 10 витамина и цинк
  • Лесни за приемане дъвчащи дражета
  • Подходящи за вегани
  • По-малка вероятност да се разтапят или залепват в топло време
  • Тропически плодов вкус
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Дъвчете по две дражета дневно като хранителна добавка.
Съхранявайте на сухо и проветриво място, недостъпно за малки деца. Не използвайте, ако фолиото под капачката е скъсано или липсва! Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
 
СЪСТАВКИ
Глюкозен сироп, захар, модифицирано нишесте, витамини и минерали [вит. C (аскорбинова к-на), цинк (цинков глюконат), вит. E (dl-алфа токоферил ацетат), ниацин (никотинамид), вит. A (ретинил ацетат), биотин (d-биотин), вит. B12 (цианокобаламин), вит. D3 (холекалциферол), вит. B6 (пиридокси хидрохлорид), вит. K (филоквинон), фолиева к-на (птероилмоноглутаминова к-на)], регулатори на киселинността (лимонена киселина, тринатриев цитрат), натурален аромат на манго, глазиращ агент (карнауба восък), хранителни оцветители [концентрат от шафранка (Carthamus tinctorius), концентрат от морков (Daucus carota), ябълков концентрат (Malus domestica)].
 
 
 
Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.