Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Политика на поверителност и Общи условия на сайта

ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ и ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ 

НА САЙТА bg-aloe.com

Последна промяна: 25.05.2018 г.

Последна промяна: 05.01.2021 г.


ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 
bg-aloe.com има много сериозно отношение към защитата на личната Ви информация в интернет. Този документ обяснява нашите виждания и практики относно поверителността и как те могат да се отнасят до Вас като потребител на нашия уебсайт.
Вие или Вашият – означава “Вие” като посетител или като потребител на уебсайта bg-aloe.com. Ние, наш или нас означава bg-aloe.com. Нашият сайт означава bg-aloe.com. Администратор на сайта e Румен Бъчваров.
 

РАЗДЕЛ 1 – КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС 

 
Ние събираме информацията Ви, когато попълвате формуляри на нашия сайт www.bg-aloe.com. Това включва информация, предоставена по време на запитване или желание да закупите наши продукти. Ако се свържете с нас чрез имейл, е възможно да запазим копие от тази кореспонденция.
Информацията, която събираме от Вас, може да включва: Вашето име, имейл адрес, адрес, телефонен номер, IP адрес, плюс всякаква информация, която предоставяте доброволно.
 

РАЗДЕЛ 2 – ЗАЩО СЪБИРАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

 
Ние може да използваме информацията, която събираме от Вас, когато правите запитване за продуктите или желаете да направите покупка по следните начини:
 – Да Ви обслужваме по-бързо и по-добре в отговор на Вашите желания за покупка на продукти.
 – За бързо обработване и предоставяне на исканата от Вас информация.
 – Да се свържем с Вас след кореспонденция по имейл или телефонни запитвания
 – Да продължим комуникацията с Вас в бъдеще, като изпращаме най-подходящата информация, от която се интересувате.
Не събираме лични данни от вас, от които не се нуждаем.
 
РАЗДЕЛ 3 – КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ 

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията Ви.

РАЗДЕЛ 4 – ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
 
Вашата информация ще бъде съхранявана при нас, докато не ни уведомите, че повече не желаете да ползвате услугите на нашия сайт и не желаете да съхраняваме ваши данни.
Можете да го направите на имейл адрес aloe@bg-aloe.com, ако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги!
 
РАЗДЕЛ 5 – ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ
 
Може да оповестим Вашата лична информация, ако сме длъжни от закона да го направим или ако нарушите нашите Общи условия.
Администраторите могат да предоставят личните Ви данни на Куриерска компания СПИДИ АД – за целите на обработване на поръчки и осъществяване на доставка на заявените продукти на конкретно посочен от Вас адрес.
 
ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем, не даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.
 
РАЗДЕЛ 6 – КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА
 
Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желате да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ни имейл на следния адрес: aloe@bg-aloe.com
Искаме да се уверим, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ни пишете да коригираме или премахнем информацията, която смятате за неточна.
 
РАЗДЕЛ 6 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
 
Всички промени, които правим в нашата политика за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.
 
РАЗДЕЛ 7 – КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС
 
Ако желаете да: получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с администраторите на сайта на имейл: aloe@bg-aloe.com

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

Посещавайки сайта www.bg-aloe.com от ваше или от името на друго физическо лице, вие се съгласявате да спазвате следните "Условия за ползване".

Сайтът  www.bg-aloe.com е собственост на независим дистрибутор на ФЛП. Той се поддържа от Румен Бъчваров  и има чисто информационен характер. Всяка информация за продукт или друга информация, публикувана чрез сайта  се предоставя добросъвестно , като същата се базира на източници, които се считат за абсолютно  достоверни. Тази информация обаче не може да се тълкува, като създаваща каквито и да е гаранции или задължения от страна на  www.bg-aloe.com и не освобождава потребителя от задължението да извършва собствени проучвания и тестове. Информацията в сайта, независимо от контекста на същата, не може да се разглежда и/или приема като средство за диагноза, лечение, лек или предотвратяване на каквото и да било заболяване и във връзка с това...

 • Ние не носим никаква отговорност при възникването на каквито и да било последствия, от самоволното прилагане на методи или информация в САЙТА
 • Ние не носим отговорност за физически и морални проблеми в  следствие на посещението на интернет сайта и информацията, публикувана в него.
 • Сайтът НЕ предлага възможност за поръчки онлайн. За да поръчате продуктите на Форевър Ливинг Продъктс е необходимо да ползвате формата за контакт или да се свържете с нас по телефон или e-mail адрес.
 • В сайта се представят само и единствено продукти на Форевър Ливинг Продъктс.
 • Не изключваме възможността за грешки, закъснения, пропуски, неактивност на сайта 
 • Ние си запазваме правото да променяме съдържанието на САЙТА по всяко време и без да известяваме за това, по какъвто и да е начин.
 • Ние се задължаваме да пазим тайната на кореспонденцията, както и да не разгласяваме създадените потребителски имена и пароли или друга персонална информация предоставена от лицата, без тяхно предварително съгласие, освен ако това не следва по силата на действащата нормативна уредба.
 • Вие имате право да ползвате, променяте съдържанието от САЙТА, както и да го публикувате на други места.
 • Ако публикувате съдържание от САЙТА, сте задължени да предоставите линк към същата тази статия в САЙТА .
 • Съдържанието от САЙТА може да се използва единствено ако не вреди и не накърнява правата му.
 • Ползвателите на сайта се задължават да спазват Българското законодателство в областта на авторското право и други закони и подзаконови актове, касаещи ползването на Интернет, настоящите Общи условия, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
 • Всички елементи на съдържанието на  сайта  www.bg-aloe.com, включително дизайн, софтуерни програми, бази данни, текст, рисунки, графики, скици и друга информация или елементи, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на Собственика на сайта.

По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Използваните в сайта връзки към други интернет сайтове, включително връзки към информация, услуги , продукти, материали, както и всякакви други ресурси, съдържащи се в тях , е единствено на Ваш собствен риск.

Ние си запазваме правото да променяме условията на ползване. Тяхното публикуване ще бъде на това място.  

Ако не желаете да спазвате "Условията за ползване", моля не използвайте този сайт.