Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 307
946 мл. / 52.88 лв.

Forever Aloe MPD 2X Ultra

Алое MPD 2X ултра

 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Всеки ден купуваме най-различни препарати за почистване на какво ли не. Няма ли да е по-приятно да използваме един многофункционален препарат за пране, за миене на съдове, на пода и дори за банята?
Форевър алое MPD ви дава именно това – високоефективен и много икономичен почистващ препарат.
Форевър алое MPD е многофункционален препарат с алое за пране и домакинско почистване, създаден от Форевър Ливинг Продъктс, който наскоро усъвършенствахме допълнително! Новата два пъти по-концентрирана ултра формула почиства още по-добре. Препаратът е идеален за пране (на всички видове дрехи), чудесен почистващ препарат в домакинството, за подове, бани, плочки и килими, перфектен и в измиването на съдове на ръка. Тази безвредна, концентрирана течност се справя отлично с премахване на замърсяванията, с почистването на мазни и всякакви други петна и понеже е течност, не наранява и не драска повърхностите в банята. Приложенията му са толкова разнообразни, че може да замести многобройни продукти, които купуваме непрекъснато, за да поддържаме хигиена в дома си. Така MPD спестява значителни средства за потребителя.
Форевър алое MPD 2Х ултра не съдържа фосфор и не замърсява околната среда. За разлика от други почистващи препарати, анионните и не-йонните повърхностноактивни вещества при него са биоразградими. Това означава, че те се разграждат от естествени процеси, като по този начин намаляват екологичните проблеми във водните басейни. Същевременно многофункционалният препарат на ФЛП съдържа нежното алое, което омекотява и успокоява кожата на ръцете и дрехите ви.
С този революционен многофункционален почистващ препарат можете да се снабдите единствено от Форевър Ливинг Продъктс.
 
СЪСТАВКИ
Воден разтвор на повърхностноактивни съставки (вода, етоксилирани линейни алкохоли, бензенсулфонова киселина, С 10-16-алкил деривати, натриеви соли, натриев ксилен сулфонат и натриев сулфат), омекотител (гел от алое вера), парфюм, метилизотиазолинон, оцветител.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
За пране: използвайте 15 мл при нормално зареждане на пералната машина. За премахване на петна, нанесете малко количество от препарата направо върху петното, добавете вода и накиснете преди пране.
За общо почистване на уреди, подове, бани, плочки, килими, автомобили (отвън и отвътре): разредете 30 мл препарат в 4 л вода.
За миене на съдове: Алое MPD 2Х ултра е нежен към ръцете, а едва две-три капки върху гъба за миене на чинии са достатъчни, за да заскърцат съдовете ви от чистота, за да премахнете петна от килима или мокета си и др.
Не се препоръчва за съдомиялни машини.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Многофункционален два пъти по-концентриран препарат за почистване.
  • Не съдържа фосфор.
  • Екологично-съобразни биоразградими съставки.
  • Нежна за ръцете и дрехите формула.
 
Бележка: Форевър алое MPD 2Х ултра не е подходящ за употреба в съдомиялни машини.