Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 522
296 мл / 38.93 лв.

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

Балсам за коса от алое и жожоба

 

С научния напредък се подобряват и нашите формули. Освежихме досегашния състав на балсама за коса, за да допълва синергично усъвършенствания ни шампоан от алое и жожоба. Подсилен с витамини В комплекс, масла от макадамия и жожоба, както и нашето етерично масло от лавандула, за да придава допълнителен блясък на косъма, да овлажнява кожата на главата и да прави косата по-лесна за разресване и оформяне.

 

От векове жожобата е тачена заради хидратиращия си ефект, а към нея добавихме и масло от макадамия, което отлично успокоява, омекотява и допълнително овлажнява, защото е дори по-богато на ненаситени мазнини и от зехтина.

Включва също нашето безценно българско лавандулово масло, което цялостно подобрява състоянието на косата и подсилва блясъка й.

Формулата на балсама се допълва от маслото от слънчогледови семки заради високите му нива на линолова киселина, подпомагаща естествената защитна бариера на кожата и съдействаща за хидратирането на скалпа.

Усъвършенстваният алое-жожоба балсам се грижи не само за кожата на главата. Неговата рН-балансирана формула покрива и целия косъм, за да намали появата на цъфнали връхчета. Омекотява косата, прави я по-лъскава и лесна за разресване и оформяне, като същевременно е достатъчно лек и може да се използва дори без изплакване.

СЪСТАВКИ
Стабилизиран гел от алое вера, вода, цетилов алкохол, поликватерниум-81, масло от семена на макадамия (Macadamia Integrifolia), пропанедиол, глицерил стеарат, каприолоил глицерин/себациново киселинен кополимер, брасика алкохол, дихептил сукцинат, PPG-3 каприлил етер, слънчогледово масло (Helianthus Annuuus), масло от жожоба (Simmondsia Chinensis), брасицил изолевцинат есилат, гуар хидроксипропилтримониев хлорид, 1,2-хексанедиол, аргинин, масло от лавандула (Lavandula Angustifolia)р пантенол, аромат.

 

 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
След като сте измили косата с шампоана от алое и жожоба, нанесете балсама и го втрийте с масажиращи движения. Оставете да действа 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода и изсушете.

 

Ако го използвате без изплакване, нанесете малко количество върху мократа коса от връхчетата към корените. Изсушете.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Омекотява и придава блясък.
  • Лека формула.
  • С балансирано рН.
  • Съдържа четири масла – от жожоба, макадамия, слънчоглед и лавандула.