Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Бъдете безупречни това лято с новия АЛОЕ ВВ КРЕМ

Бъдете безупречни това лято с новия АЛОЕ ВВ КРЕМ

Бъдете безупречни това лято с новия АЛОЕ ВВ КРЕМ
Бъдете безупречни това лято с новия АЛОЕ ВВ КРЕМ
Бъдете безупречни това лято с новия АЛОЕ ВВ КРЕМ

Най-сетне можем да се насладим на превъзходния АЛОЕ ВВ КРЕМ и в България! Освен, че хидратира кожата, изравнява тена и полага основа за грим, той предпазва лицето ви и от летните слънчеви лъчи. С него ще изглеждате естествено и безупречно, защото деликатно прикрива несъвършенствата и придава меко сияние.

Във формулата му има клинично тестван растителен екстракт, който допринася за стягане и изглаждане структурата на кожата, а съвременните високотехнологични пудри я матират и намаляват появата на фини бръчици и дефекти. Форевър добави и извлек от маслинови листа за избистряне на цвета на лицето. При продължителна употреба тенът става по-равномерен, а кожата по-гладка.

Невероятно многофункционален, АЛОЕ ВВ КРЕМЪТ е подходящ за почти всеки нюанс на лицето и му придава безупречен вид. Предлагаме ви го в два оттенъка – Nude (натурален) със слъцезащитен фактор 20 и Cocoa (какао) със SPF10.

Открийте най-подходящия за вас начин да се насладите на АЛОЕ ВВ КРЕМ

Можете да нанесете натуралния нюанс обилно върху почистена кожа, за да хидратирате лицето, да изравните тена и за миг да се сдобиете с гладка и съвършена кожа.

Какаовият пък бихте могли да използвате и като основа за фон дьо тен, пудра или минерален грим.

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 150, юли 2014 г.