Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Ползвай отстъпка

          Спестете  пари - бъдете  разумни потребители !

 Вземете своето информирано решение !

 

                               

Компанията Forever Living Products (ФЛП) предоставя на всеки следните възможности:

  1. Да ползва уникалните продукти, като ги закупи от СОБСТВЕНИК НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС по клиентски цени.
  2. Да се регистрира с попълване на молба по образец и да купува продуктите с 15% или 30% отстъпка за себе си и да ги предлага (ако желае) на свои близки и познати с печалба 15% или 30%.
  3. Да развива собствен бизнес, като изгражда мрежа от НОВУС клиенти и СОБСТВЕНИЦИ НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС.

Първата възможност - да ползвате уникалните продукти на ФЛП - ако харесвате нашите продукти и желаете да си купите от нас, натиснете бутон Контакти и там ще намерите информация как да направите това.

Ако не живеете в България, а в някоя от следните страни: AUSTRALIA, BELGIUM, CANADA, CZECH REPUBLIC, GREECE, IRELAND, LUXEMBOURG, MALAYSIA, MEXICO, NETHERLANDS, NEW ZEALAND, NORTHERN IRELAND, PHILIPPINES, PORTUGAL, SINGAPORE, SLOVAK REPUBLIC, SOUTH AFRICA, SPAIN, UK, USA, може да пазарувате през нашите международни сайтове, които предлагат онлайн магазин:

Румен Бъчваров:  www.aloe-health.flp.com

Женя и Иван Иванови:  www.bg-aloe4ever.flp.com  или www.bg-aloevera.flp.com

 

Втората възможност - да станете НОВУС клиент или СОБСТВЕНИК НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС .  За да станете НОВУС клиент или СОБСТВЕНИК НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС и да пазарувате с 15% или 30% отстъпка, трябва да попълните молба по образец до Управляващия директор на ФЛП България, която може да изтеглите и разпечатате от нашия сайт или да попълните онлайн  ОТ ТУК

За спонсор въведете ID: 359 000 028 047 (РУМЕН БЪЧВАРОВ) или ID: 359 000 021 239 (ЖЕНЯ ИВАНОВА). Единственото условие, на което трябва да отговаряте, е да сте навършили 18 години. Регистрацията трябва да е придружена от първата ви поръчка на продукти. Стойността на минималната поръчка  е 88.00 лв.

Ако не живеете в България, а в някоя от следните страни:  AUSTRALIA, BELGIUM, BELIZE, CANADA, COLOMBIA, COSTA RIKA, CZECH REPUBLIC, ECUADOR, EL SALVADOR, GREECE, GUATEMALA, INDIA, ISRAEL, LUXEMBOURG, MALAYSIA, MEXICO, NETHERLANDS, NICARAGUA, PANAMA, PERU, PHILIPPINES, POLAND, PORTUGAL, SINGAPORE, SLOVAK REPUBLIC,  SPAIN, URUGUAY, USA, може да се регистрирате през нашите международни сайтове:

Румен Бъчваров:  www.aloe-health.flp.com

Женя и Иван Иванови:  www.bg-aloe4ever.flp.com  или www.bg-aloevera.flp.com

 

Третата възможност - изграждане на собствен бизнес - е най-вълнуващата. След като сте се регистрирали като СОБСТВЕНИК НА ФОРЕВЪР БИЗНЕС, предлагаме Ви да се включите в нашата Програма за 30-дневно проучване на бизнеса, ще учите и ще практикувате и в края на програмата ще вземете своето информирано решение дали този бизнес е подходящ за Вас. Вие решавате дали да работите, за да промените Вашия живот към по-добро, или да продължите да работите и живеете по същия начин и да създавате богатство за някой друг!

 

Регистрацията във Форевър Ливинг Продъктс е БЕЗПЛАТНА !


Вие нямате задължение за ежемесечни покупки – Вие решавате кога ще пазарувате, дали ще продавате продукти и дали ще изграждате бизнес. Имате право на свободен избор!

За да получите повече информация, свържете се с нас:

Румен Бъчваров                                                     

Тел: 0887 509 930                                                    

E-mailrumen.bachvarov@bg-aloe.com 

Skype:   rumen-bachvarov                                        

Женя & Иван Иванови

Тел:  0896 838 865 - Женя,  0896 628 464 - Иван

E-mail : jenia_iv@flp.com

Skype:  jenia_iv1                                       


Указания как да се регистрирате онлайн

Молбата за регистрация може да попълните онлайн ОТ ТУК (За спонсор въведете 

ID: 359 000 028 047 (РУМЕН БЪЧВАРОВ)  или ID: 359 000 021 239 (ЖЕНЯ ИВАНОВА) ) или да изтеглите най-отдолу на страницата, като си изберете спонсор (човекът, който ще Ви консултира, информира, обучава и помага във Вашата дейност).


Ако не можете да отворите изтегленият файл, инсталирайте най-новата версия на Adobe Reader,  оттук и следвайте следните стъпки:
 А). Разпечатайте Молба за регистрация на лист с формат А4 в 2 екземпляра.
 Б). Попълнете четливо с химикал разпечатаните екземпляри.
В раздел данни за СОБСТВЕН ФОРЕВЪР БИЗНЕС попълнете трите си имена, точния си адрес, пощенския код, тел. за връзка и ЕГН. Посочете е-mail адрес, за да получавате бързо информация от нас и централния офис на ФЛП – България. Можете да се регистрирате и като едноличен търговец, ако имате регистрирана фирма. 
Ако в момента не разполагате с банкова сметка, не се притеснявайте – можете допълнително да я съобщите.
Подпишете се на мястото ПОДПИС НА КАНДИДАТА
  В). Изпратете Молбата за регистрация на email: flpb@flp.bg. Няма да се приемат молби по имейл, които не са придружени от първа поръчка (минимум 88,00 лева по цени с отстъпка 15%)!!!
  За справка: тел. 02/ 954 95 80 - Офис на Форевър Ливинг Продъктс България, гр.София, ул. "Бурел" 41Б.

След като поръчката е приета и потвърдена изпращате 2-та екземпляра Молба за регистрация с обикновена поща на адреса, който фигурира най-горе в Молбата.

Ако сте от София или планирате да пътувате до София можете да занесете бланката (2-та екземпляра) в офиса на ФЛП на адрес:
     кв. Иван Вазов
     ул. "Бурел" 41Б
     1408 СОФИЯ
 и директно да си напазарувате с отстъпка!

 Молба за регистрация:

Изберете своя спонсор