Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Защо алое вера действа?

Гелът, който се извлича от листата на Алое Вера, затваря всяка рана или порязване като автоматично стяга стените на растението и създава шев, непропускащ водата навън. Този гел съдържа още стотици различни фитовещества, които не само задържат водата и затварят раните, а също имат силен медицински ефект, ако се приемат вътрешно.

Гелът от Алое Вера омекотява кожата, хидратира я, подхранва я и ускорява процеса на регенерация. И докато мнозина познават тази употреба на алоето в кремовете за лице и ръце, този ефект е още по-силен, ако гелът се приема вътрешно. Пийте повече Алое и вашата кожа ще сияе от здраве!


Факти от д-р Питър Атертън

Алоето предлага богат коктейл от хранителни вещества, чието комбинирано действие и баланс имат по-мощен съвместен ефект, отколкото може да се очаква от механичен сбор на отделните съставки. Това се дължи на факта, че те взаимно подпомагат действието си – ефект, известен като синергизъм. Алое вера има и адаптогенни свойства, т.е. то е вещество, подсилващо общата устойчивост на организма към вредни влияния като инфекции и стрес