Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало БИЗНЕС С ФОРЕВЪР

Как да започна бизнес с Форевър


Сигурно си мечтаете да работите без твърдо установено работно време или пък харесвате сегашната си работа, но не бихте се отказали от допълнителни приходи?

Сигурно сте се замисляли колко добре би било, ако приходите ви са обвързани с реално свършената от вас работа?

Може би ви е писнало вече непрекъснато да ви командват шефове и началници?

Как можете да си почивате на море или планина или да сте на екскурзия в чужбина и в същото време да печелите пари?


Започването на собствен бизнес с Форевър Ливинг Продъктс едва ли може да бъде по-лесно и просто. Не е нужно да заплащате нито първоначална такса, нито членски внос! Изисква се само желание за работа и за печелене на пари!

Ако не се интересувате от един лесен начин да добавите средства към личния или семейния бюджет, но все пак се интересувате как можете да се сдобиете с наистина качествени продукти с Алое Вера за собствена употреба с 5% отстъпка още с първата покупка, значи сте попаднали на правилното място!

За да се развивате в този бизнес е необходимо да следвате няколко прости правила:
 

1. Грижете се за вашето здраве и използвайте продуктите за себе си, все пак можете да се възползвате от невероятна отстъпка до 30% от цената на продуктите за крайни клиенти

2. Изградете си малка мрежа от клиенти. Компанията гарантира качеството на своите продукти и затова можете да върнете закупените за ваша лична употреба или за ваши клиенти продукти в срок от 30 дни от датата на покупката.

3. Споделете нашата бизнес възможност с други хора. Комбинацията от лични, екипни и лидерски бонуси може да Ви носи от 2-18% от продажбите на вашия екип от собственици на Форевър бизнес.

4. Можете да постигнете много високи месечни доходи. Дали ще го направите зависи единствено и изцяло от Вас!

След като сте постигнали определена позиция, то това остава за постоянно - няма връщане назад, можете да се придвижите само до по-високо ниво.