Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 624
60 гелкапсули / 80.12 лв.

Forever iVision

Форевър айвижън

В днешната дигитална ера очите ни се натоварват повече от всякога. Разчитаме на тях да се справят с ултравиолетовите лъчи и замърсяването, но и всеки ден ги излагаме на часове изкуствена синя светлина от екраните на мобилни устройства, компютри и телевизори. Да се грижим за очите си е по-важно от когато и да било, за да ги пазим от претоварване и дълготрайни увреждания. И макар че правилното хранене е първата защитна линия, повечето режими не успяват да покрият препоръчителните нива от важни за здравето на очите ни хранителни вещества и антиоксиданти.

 

Представяме ви Forever iVision™ – революционна добавка, разработена за лесно и удобно подхранване и защита на нашите очи. Формулата прелива от витамини, антиоксиданти, билки и прогресивни в научно отношение съставки за пълноценна, съвременна подкрепа на зрението.

Forever iVision™ включва екстракт от боровинки, витамини С и Е, допринасящи за защитата на клетките от оксидативен стрес и бета-каротин от витамин А – нутриент, който откриваме в морковите и други храни и допринася за поддържането на нормално зрение. Форевър подсили силата на бета-каротина, като добави цинк, който има същото действие, а допринася и за нормалния метаболизъм на витамин A, което може да му помогне да стане по-бионаличен.

Ако има една съставка, която наистина превръща iVision™ в бъдещето на добавките за очи, то тя е клинично проученият Лутемакс 2020 (Lutemax® 2020). Мощта й издига подкрепата за зрението на съвсем ново ниво, като помага за елиминирането на синята светлина от дигиталните устройства и други изкуствени светлинни източници като LED и енергоспестяващите крушки. Лутемакс 2020 осигурява и прогресивна защита на ретината и очната ябълка, особено на жълтото петно (макулата), което осигурява най-ясното и отчетливо директно виждане и управлява начина, по който очите ни възприемат цветовете.

Поддържането на здрава макула изисква специфични хранителни вещества, наречени каротеноиди, но повечето добавки за очи осигуряват само един от трите – лутеин. В днешния дигитален век се нуждаем от нещо повече, за да поддържаме очите си в оптимално състояние. Ето защо Forever iVision™ с Лутемакс 2020 съдържа и трите важни каротеноида: лутеин, RR зеаксантин и мезо-зеаксантин.

В днешно време и при съвременните предизвикателства хранителните добавки за очи не са само за възрастни, които искат да се защитят от възрастова дегенерация на макулата. Подрастващи и зрели хора на всякаква възраст могат да имат полза от Forever iVision™ за ускоряване обработката на зрителната информация, за подкрепа на здравето на макулния пигмент, за подобряване на възстановяването на очите след заслепяване от ярка светлина и за защита от синята светлина.

С научно прогресивните си съставки Forever iVision™ с Лутемакс 2020 е идеалната хранителна добавка за дигиталната ера.

СЪСТАВКИ
Слънчогледово масло, рибен желатин, влагозадържащ агент (глицерол), Lutemax® 2020* – екстракт от невен (Tagetes erecta) (лутеин и зеаксантин), витамин C (аскорбинова киселина), витамин E [d-алфа-токоферол, соево масло], стабилизатор (пчелен восък), вода, екстракт от черна боровинка (Vaccinium myrtillus), масло от семена на морков (Daucus carota subsp. sativus) [масло от семена на морков, рапично масло, слънчогледово масло], цинк (цинков оксид), сок от черен морков (Daucus carota subsp. sativus), витамин A (бета каротин). Съвет за алергии: алергените са отбелязани в получер шрифт.

 

* Lutemax® 2020 е запазена марка на OmniActive Health Technologies Ltd.

 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
По две гелкапсули дневно.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Пълноценна подкрепа за зрението в дигиталния век.
  • Допринася за защита на очите от синята светлина на дигиталните устройства.
  • Ускорява обработката на зрителната информация.
  • Осигурява и трите каротеноида, необходими за здравето на очите.
 

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване