Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 670
10 кафе капсули / 55.51 лв.

Forever MÓR

Форевър МООР

Функционално кафе с таурин,
обогатено с витамини B3, B5, B6 и B12

Защо да се задоволявате само с доза кофеин, щом можете да получите толкова повече? Форевър МООР е следващата стъпка в еволюцията на сутрешното ви кафе, издигайки го до ново ниво с уникална комбинация от B витамини и таурин. Идеално е за изтънчени кафе ентусиасти, които търсят нещо повече от чаша еспресо.

С витамини B3, B5, B6, и B12, това функционално кафе надгражда върху кофеина, като подкрепя както физическата, така и умствената ви форма*, за да сте в оптимална кондиция през целия ден. Витамините от В комплекса играят ключова роля в подкрепа на производството на енергия и метаболизма, а четирите от тях във Форевър МООР допринасят и за намаляване на чувството за отпадналост и умора, и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Към тях е добавен и таурин – незаменими аминокиселина, която откриваме в мозъка, очите, сърцето и мускулите.

Капсулите са съвместими с кафемашини Nespresso®** и съчетават сортове кафе арабика и робуста от Южна и Централна Америка, както и от Азия, сертифицирани от Rainforest Alliance (Алианс на тропическите гори). Резултатът е интензивна композиция с богати шоколадови нотки и цитрусов послевкус, която гарантирано ще допадне на любителите на кафе.

Заредете деня си с енергия с чаша Форевър МООР – за мощен старт сутрин или пък за съвземане по всяко време на деня.

*Пантотентовата киселина (вит. B5) допринася за нормалната умствена дейност и за намаляване на чувството за отпадналост и умора.
**Forever MÓR™ не е свързано с Nespresso®.

 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Използвайте една капсула за приготвяне на еспресо (40 ml). Съвместими с кафемашини Nespresso®.
 
СЪСТАВКИ
Печено и мляно кафе1, таурин, декстроза, кофеин, ниацин (никотинамид), витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид), пантотенова киселина (калциев D-пантотенат), витамин B12 (цианокобаламин).
1Сертифицирано от Rainforest Alliance.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Витамини B3, B5, B6 и B12 подкрепят естествената енергия*.
  • Обогатено с таурин.
  • Интензивна комбинация от кафе арабика и робуста.
  • Съвместимо с кафемашини Nespresso®.
  • Наслаждавайте се на естествено съдържащия се кофеин плюс 16 mg добавен кофеин в една капсула.
  • Поднасяйте изстуден.
  • Без глутен.
  • Подходящ за вегетарианци.