Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Forever Immublend /Форевър имубленд

Forever Immublend /Форевър имубленд

Forever Immublend /Форевър имубленд
Forever Immublend /Форевър имубленд
Forever Immublend /Форевър имубленд
Forever Immublend /Форевър имубленд
Forever Immublend /Форевър имубленд

Нова хранителна добавка, създадена за цялостна подкрепа на имунната система. Всяка съставка в патентованата ни формула е специално подбрана заради важната роля, която играе за поддържане на имунните функции. Комбинацията подпомага оптималното действие на биологичните защитни механизми на тялото, за да сте жизнени дори и в рисковите сезони.

Сред хранителните съставки, допринасящи за имунитета, са лактоферин, гъби маитаке и шийтаке, витамини С и D, както и цинк за допълнителна защита. Всяка от тези ключови съставки допринася по определен начин за съхраняване на вашето здраве и жизненост. Нека видим как.

  • Фруктоолигозахаридите са специален вид захари, които служат за храна на пробиотичните бактерии в храносмилателната система. Наличието им в организма повишава количеството на полезната чревна микрофлора, която е от решаващо значение за добър имунитет.
  • Лактоферинът е съединение, подкрепящо производството на имунни клетки и допринасящо за поддържане на оптимални нива на полезни бактерии в червата.
  • Гъбите маитаке и шийтаке поддържат производството на имунни клетки, както и функциите на сърдечносъдовата система.
  • Витамин D укрепва имунните клетки.
  • Витамин С се противопоставя на вредните свободни радикали.
  • Цинкът също има антиоксидантно действие и подкрепя производството на имунни клетки.

Тази изключителна формула подпомага всички аспекти от функцията на имунната система, като осигурява най-важните хранителни съставки за добър имунитет, плюс натурални билки със синергично действие.

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 118, ноември 2011 г.

 

Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.