Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Форевър ДЕЙЛИ идеално балансирана формула

Форевър ДЕЙЛИ идеално балансирана формула

Форевър ДЕЙЛИ  идеално балансирана формула
Форевър ДЕЙЛИ  идеално балансирана формула
Форевър ДЕЙЛИ  идеално балансирана формула

Незаменими витамини, минерали и патентован алое комплекс компенсират днешните дефицити

През 2002 г. Журналът на американската медицинска асоциация (JAMA) обърна света на медицината с главата надолу, като публикува материал, подкрепящ ежедневната употреба на витамини и минерали. Цитат от статията гласи: „... Повечето хора  не си набавят оптимални количества витамини само от храната. Очакват се убедителни резултати за ефективност от рандомизирани проучвания, потвърждаващи, че приемането на витамини като хранителни добавки от всеки човек в зряла възраст е благоразумно.(JAMA.2002;287;3127-3129)

Тази статия бележи съществена промяна в начина, по който медицинската общност възприема действието на хранителните добавки. Дотогава мнението на специалистите бе скептично и те ги възприемаха като ненужни, или дори опасни. Но днешната картина  на потребителите на хранителни добавки може би ще ви изненада:

64%  от  мъжете

74%  от  жените

72%  от  лекарите

86%  от  фармацефтите

95%  от  медицинските работници

96%  от  диетолозите

Светът наистина прегръща идеята за голямото значение на хранителните добавки и особено на ежедневната употреба на мултивитамини. В съвременното забързано ежедневие на мнозина от нас ни е трудно да се храним правилно, за да осигуряваме на телата си препоръчителните дневни дози незаменими витамини и минерали. Освен това организмът ни е под постоянни атаки от замърсители на околната среда, физически и психически стрес, плюс недостатъчно движение и спорт. Витамините и минералите играят важна роля за нормалния растеж, развитие и метаболизъм. Антиоксидантите също са много важни за подкрепа на здравето, защото според изследванията намаляват вредите, нанасяни от свободните радикали върху клетките.

Форевър дейли (код: 439) не само осигурява балансирана формула от най-важните витамини и минерали, но ги комбинира и със силата на патентования от Форевър Ливинг комплекс от алое и олигозахариди (AOC). Той представлява революционна система за оптимално усвояване на нутриентите, създадена на базата на алое вера. Целта и е да достави в тялото всяка съставка в съчетание със специалното алое на Форевър и така да подобри усвояването им, а конкретно минералите да насочи към онези системи в тялото, които имат най-голяма нужда от тях.

Включването на ярко оцветени плодове и зеленчуци в ежедневното хранене осигурява на организма разнообразие от фитонутриенти, създадени от природата за подкрепа на оптимално здраве. Затова във Форевър дейли включихме и патентованата комбинация от 20 различни  вида плодове и зеленчуци. Така сме сигурни, че продуктът осигурява пълния спектър от полезни растителни вещества и се възползваме максимално от хранителното богатсво, което природата ни предлага.

Форевър дейли отговаря на потребностите на съвременния човек с натоварен начин на живот – работещи майки, родители с много ангажименти, хора от всички възрасти, подложени на стрес. Продуктът има за цел да ви помогне да преодолеете дисбаланса на нутриенти, като компенсира дефицитите, породени от пренебрегването на определени храни в забързаното ежедневие. Децата ви отдавна обожават Форевър кидс, а Форевър дейли ще предложи същото и на вас, защото е създаден специално за възрастни и е съобразен с вашите потребности.

Уникалната формула е създадена, за да подхранва и защитава организма, да осигурява оптимално здраве и жизненост.

Какво прави Форевър дейли за вас ?

  • Задоволява ежедневните енергийни нужди.
  • Подкрепя имунната система.
  • Допринася за добър метаболизъм.
  • Подпомага сърдечносъдовото здраве.
  • Благоприятсва здравето на костите.
  • Съдейства за добра мозъчна дейност.

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 138, юли 2013 г.

 

Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.