Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Форевър Арктическо море

Форевър Арктическо море

Форевър Арктическо море
Форевър Арктическо море
Форевър Арктическо море
Форевър Арктическо море

Според данни на Световната здравна организация броят на страдащите от сърдечносъдови заболявания непрекъснато се увеличава. Много тревожен факт е, че България е на първо място в Европа по проблеми със сърцето и на второ в света по смъртност, вследствие от тях. Според информация на Националния статистически институт през 2010 г. в България 75 хиляди души са починали от заболявания на органите на кръвообращението. Председателят на Българското кардиологично дружество проф. Асен Гудев казва, че осем от всеки 10 инфаркта могат да бъдат предотвратени, а смъртността от сърдечни заболявания може да бъде намалена с 20%, ако се работи повече в посока информиране на населението за рисковете и за ролята на профилактиката и превенцията.

Какво можете да направите, за да подобрите своето сърдечносъдово здраве? Списъкът е дълъг – поне 150 минути активно движение седмично, преобладаващо растителна храна, спиране на цигарите, умерена консумация на алкохол, както и приемане на храни и добавки с високо съдържание на качествени мононенаситени омега-3 мастни киселини. Затова ви препоръчваме постепенно да промените начина си на живот, а за последното може да ви помогне новата и усъвършенствана формула на Арктическо море (код: 376), чиито съставки допринасят за нормална функция на сърдечносъдовата система, мозъка, зрението, ставите и кожата.   Но нека се върнем към сърцето и омега-3 мастните киселини ЕПА и ДХА. Това са едни от малкото съставки, за които традиционната и алтернативната медицина са на едно мнение и силно ги препоръчват за поддържане на сърдечносъдово здраве. Световната здравна организация подкрепя същото мнение, а над 100 хиляди са научните изследвания, доказали ползите за здравето от рибата и рибеното масло.

Всички тези факти са достатъчно добра причина да добавите към всекидневния си здравословен режим уникалната формула от богато на ДХА масло от калмари, ултрачисто омега-3 рибено масло и зехтин с високо олеиново съдържание. Новото Арктическо море е резултат от усърдна работа и проучвания, за да ви предложим идеален баланс между ДХА и ЕПА. Според изследване от 2007 г., оповестено от Американския национален здравен институт, омега-3 мастните киселини ДХА и ЕПА са ортомолекулярни нутриенти – незаменими за добро здраве и дълголетие, както витамините, минералите, микроелементите и ензимите. Комбинирайте новото Арктическо море с достатъчно движение и пълноценно хранене, за да сте здрави вие и цялото ви семейство.

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 135, април 2013 г.

 

Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.