Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Заредете се с енергия с натуралната енергийна напитка ФАБ

Заредете се с енергия с натуралната енергийна напитка ФАБ

Заредете се с енергия с натуралната енергийна напитка ФАБ
Заредете се с енергия с натуралната енергийна напитка ФАБ

Търсите ли енергийна напитка,която наистина да ви изпълни със  сили? Напитка, която не само ще ви даде летящ старт, но и ще ви зареди с достатъчно мощ, за да се справите с цялото състезание на натовареното всекидневие? Форевър Ливинг Продъктс създаде продукт, който може да бъде с вас навсякъде, където ви потрябва – натурална енергийна напитка ФАБ – Форевър актив бууст (код: 321). Тя събира на едно място най-добрите качества на енергийните и спортните напитки.

За създаването й бе необходимо да се обърнем към най-съвременните научни изследвания и да съберем екип, отдаден на идеята за създаване на забележителен източник на енергия за тялото. Без значение дали денят ви е натоварил с тежка работа, движили сте се на открито, или и двете, ФАБ е вашият най-добър източник на дълготрайна енергия. Форевър актив бууст съдържа всичко, от което се нуждаете за всяка ваша дейност!

Хайде, давайте – тичайте по задачи, спортувайте, работете, подготвяйте се за големия изпит – ФАБ е тук, за да ви подкрепя в претовареното всекидневие. Тласъкът, който превръща ФАБ в невероятна енергийна напитка, се дължи на цялостното съчетание от съставки: незабавният ефект се дължи на гуараната – натурална съставка, която се извлича от семената на едноименния храст, растящ в Бразилия, където е широко използвана за природно зареждане на тялото със сили и енергия. Дългосрочното действие се осигурява от технология ADX7 – патентова смес от адаптогенни билки и други хранителни съставки, разработена от водещ руски учен и изследовател в областта на спорта. Синергичното действие на тези съставки се подсилва и от стабилизирания гел от алое вера, чиято способност да освежава и зарежда със сили познавате добре.

При създаването на тази натурална напитка с продължително действие, Форевър Ливинг Продъктс не остави нито един камък необърнат… или по-скоро не остави нито един краен срок неспазен, нито една домакинска задача несвършена, нито една футболна топка неритната… разбирате какво имаме предвид. Тъй като ФАБ наистина може да ви зареди с енергия за целия ден, ще откриете, че той ще бъде единствената енергийна и спортна напитка, която ще искате да носите със себе си в препълнения със задачи ден. Технологията ADX7 е помогнала на руски атлети да спечелят над 130 медала в олимпийски състезания! Комбинацията от електролити, алое вера, витамини от В комплекса и адаптогенни билки ви дава увереност, че можете да се доверите на тази натурална енергийна напитка, когато ви е най-необходима.

ФАБ Форевър актив бууст е вкусна напитка, която ви изпълва с енергия за дълго време. Охладете няколко кутийки още днес и се наслаждавайте на жизнеността и издръжливостта, с които ще ви заредят!

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 111, април 2011 г.

 

Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.