Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 456 с Aloe Vera Gel
пакет / 555.54 лв.

Vital5

Вайтъл5


ЖИЗНЕНОВАЖНИТЕ ПЕТ ПРОДУКТА НА ФОРЕВЪР

Горди сме да ви представим новия комбиниран пакет Vital5 – нашето решение за пълноценно хранене в един удобен пакет. В кутията ще откриете ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА, ФОРЕВЪР ДЕЙЛИАКТИВЕН ПРОБИОТИК, АРКТИЧЕСКО МОРЕ и АРГИ+. Заедно тези пет продукта създават основа от мощни хранителни вещества, които поддържат хранителната магистрала в тялото на всеки един от нас.

Тази скоростна магистрала осигурява транспортирането на нутриенти из цялото тяло до всички органи, тъкани и клетки. Храните и добавките, които поглъщаме, ни зареждат с полезни вещества и магистралата се грижи те да стигнат до всяка наша клетка. Същевременно тя изхвърля отпадните продукти, естествено произвеждани от организма, за да функционира той оптимално. Или накратко – нутриентите се доставят, където са необходими, а ненужното се отнася за изхвърляне. Добре функционираща хранителна магистрала означава оптимално здраве и жизненост с умствена, физическа и емоционална енергия.

Пакетът Vital 5 съдържа:

  • Книжка за пакета и продуктите в него

 

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.