Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 374
60 гел-капсули / 68.68 лв.

Vit♂lize

Вит♂лайз за мъжe

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Хроничното възпаление, произтичащо от нездравословното ни всекидневие, може да доведе до сериозни проблеми със здравето. При мъжете състоянието на простатната жлеза е сред най-разпространените причини за тревога. Ако не се грижат за нея, те в даден момент от живота си се сблъскват със затруднено уриниране, понижено либидо, болки и други проблеми, свързани с простатата.

Ето защо Форевър Ливинг Продъктс разработи уникалната хранителна добавка Вит♂лайз за него с патентована комбинация от съставки, които трудно се набавят чрез храната в оптимални количества и съотношение. Съчетан със здравословно хранене и достатъчно движение, продуктът предлага природно решение за поддържане на здравето на простатата и жизнеността на мъжете.

Патентована билкова комбинация
Формулата на Вит♂лайз съдържа растителни екстракти, които се използват от векове за поддържане на здрава простата. Маслото от тиквени семки съдържа фитостероли, допринасящи за балансиране на хормоните, а нарът спомага за запазване на нормални нива на простатно специфичния антиген (PSA), на кръвното налягане и на холестерола.

Ексклузивна комбинация от нутриенти
Вит♂лайз за него включва и смес от хранителни съставки, специално подбрани и балансирани за подкрепа на здравето на мъжа, функциите на простатата и производството на хормони. Витамин C повишава имунитета. Витамин D подкрепя сърдечносъдовата система и допринася за поддържане на здравословни нива на кръвната захар. Витамин E съдейства на имунната система да се противопоставя на токсини като замърсявания на въздуха. Витамин В6 подпомага производството на серотонин, който регулира настроението.

Съчетахме ги с минералите селен и цинк, чиято роля за простатното и репродуктивното здраве е доказана. Добавихме и антиоксиданта ликопен за по-бавно стареене на кожата и целия организъм.

Високоефективната формула от билки, витамини, минерали и антиоксиданти подкрепя нормалното уриниране, добрата тестикуларна функция и оптималното здраве на простатната жлеза.

СЪСТАВКИ

Патентована смес: маслинено масло, масло от тиквени семки, екстракт от нар (Punica Granatum), ликопен; витамин С (L-аскорбинова к-на), витамин Е (като D-алфа токоферол), цинк (цинков глюконат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), селен (обогатени със селен дрожди), витамин D (холекалциферол).

ДРУГИ СЪСТАВКИ

Пчелен восък, соев лецитин, желатин, глицерол, пречистена вода, гума от плодове на рожково дърво.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По две гел капсули дневно като хранителна добавка.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Патентована комбинация от растителни екстракти.
  • Оптимален баланс на съставките за цялостна подкрепа на простатата.
  • Доставя полифеноли равняващи се на цял нар.

 

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.