Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 634
Цена само за преференциални клиенти / 823.36 лв.

Start Your Journey Pack

Пакет „Стартирай пътешествието си“

Първата цел на всеки, който се включи във Форевър, е да изпълни условията за пазаруване с 30% отстъпка от препоръчителните цени за клиенти и да се издигне на ниво Асистент Супервайзор. Така първоначалната отстъпка от 5% за преференциален клиент скача на 30% за Асистент Супервайзор и получавате право на допълнителен бонус СТИМУЛ, ако сте активни с 4 б.т.

 

Пакетът „Стартирай пътешествието си“ ви дава уникален шанс да станете Асистент Супервайзор и да започнете да изграждате екип от сътрудници. Купувате само 1,510 б.т. или 823,36 лв., получавате 2,000 б.т. Спестявате над 260 лв.!Какво има в кутията?
Съдържа балансиращата програма DX4 и някои от най-популярните продукти на Форевър, за да започнете веднага да ги опитвате лично. Към тях добавихме и богат набор от печатни материали за успешен старт в бизнеса.

ПРОДУКТИ
Програма DX4Алое мангоАРГИ+Форевър актив ПРО-БАлое липс (3 бр.), Гел за зъби Форевър брайтАлое прополис кремАлое вера гелСух алое дезодорантАлое душ-гелАлое лосион за тяло

ПЕЧАТНИ И МАРКЕТИНГОВИ МАТЕРИАЛИ
Молба за регистрация (5 бр.), Продуктов каталог (3 бр.), работна книга „Първи стъпки към Мениджър“, Алое брошура (5 бр.), листовка „Арги+“ (5 бр.), листовка „ФАБ“ (5 бр.), листовка „Витолайз“ (5 бр.), листовка „Форевър брайт“ (5 бр.), листовка „Форевър кидс“ (5 бр.), листовка „Глътка здраве“ (5 бр.), листовка „Активен живот с Форевър“ (5 бр.)

Виждате, че пакетът съдържа продукти, които ще помагат на вас и всеки ваш нов сътрудник да изглеждате и да се чувствате по-добре. Някои ще заменят ежедневно използваните у дома, които така или иначе купувате всеки месец – паста за зъби, дезодорант, кремове и др. Заедно с тях получавате алое напитки и някои от чудесните добавки на Форевър, които ще ви преобразят и изпълнят с жизненост.

ПРЕДИМСТВА НА ПАКЕТА
  • Плащате 1,510 б.т., а получавате 2,000 б.т.
  • Незабавно издигане до ниво Асистент Супервайзор
  • Квалификация за покупки с общо 30% отстъпка и възможност за допълнителен 5% бонус СТИМУЛ
  • Преференциалните клиенти могат да го купят по всяко време.