Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 069
56.7 гр. / 75.58 лв.

R3 Factor Skin Defence Creme

R3 фактор

 
 
ОПИСАНИЕ

Независимо дали искаме да го признаем или не, обществото залага много на външния вид. Помогнете на кожата си да запази своята естествена влага, да възстанови еластичността си и да си върне добрия външен вид със защитния крем за лице R3 фактор – богато съчетание на стабилизиран гел от алое вера, разтворим колаген и алфахидроксикиселини, подсилени с витамини А и Е, всеки от които е от основно значение за здравата кожа.
 
Алфахидроксикиселините са извлечени от естествени растителни източници и понякога ги наричат „плодови киселини“. Лесно е да се разбере защо: гликоловата киселина, много малка и дълбоко проникваща молекула, е извлечена от захарната тръстика, лимонената киселина – от цитрусови плодове, винената киселина е получена от грозде, а ябълчената киселина – от ябълки. Взети заедно, тези плодови киселини имат ексфолииращо действие, тъй като отделят мъртвите клетки от повърхността на кожата чрез разтваряне на естествените вещества, които задържат мъртвите клетки в тъканта. Сухи и на люспи, тези клетки не могат ефективно да предотвратяват загубата на влага, а в добавка създават бариера за овлажняващите кремове. Равномерното освобождаване на кожата от тези мъртви клетки гарантира, че в процеса на възстановяване ще останат по-свежите клетки. Тъй като са нужни 21-28 дни за едно пълно завършване на процеса на възстановяване на кожата, сходен период е нужен и за да усетите благотворното действие на защитния крем R3 фактор.
 
Редица производители и професионани козметици смятат, че плодовите киселини са най-важните агенти в грижата за кожата през това десетилетие. Дори се твърди, че те помагат при кожни проблеми, вариращи от акне до свръхпигментация и белези вследствие излагане на слънчевите лъчи. Някои кремове на пазара обаче могат да причинят дразнене. Съчетанието от алфахидроксикиселини и успокояващите свойства на стабилизирания гел от алое вера в нашия продукт не допуска подобен проблем. Витамините А и Е играят друга основна роля. Витамин Е е мощен антиоксидант, докато витамин А помага за поддържане на кожата здрава и при някои кожни проблеми като акне и псориазис. В крайна сметка, кремът за лице R3 фактор е мощен съюзник в борбата срещу безпощадното влияние на времето и запазва младежкия вид на кожата.
 
 
СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера, дестилирана вода, бутилен гликол, сквален (C30H50), метил глюцет-20, цетил диметикон, масло от кайсиева ядка, полиакриламид, С13-14 изопарафин, лаурет-7, глицерил стеарат, токоферилов линолеат, натриев хиалуронат, токоферилов ацетат, гликолова киселина, екстракт от захарна тръстика, екстракт от лимон, екстракт от ябълка, екстракт от зелен чай, ретинил палмитат, разтворим колаген, полиетиленгликол-100 стеарат, падимат О, аскорбинова киселина (витамин С), триетаноламин, диазолидинил карбамид, метилпарабен, пропилпарабен, аромат.
 
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

След като почистите, нанесете върху лицето, шията и други места по желание. За да получите най-добър резултат, употребявайте сутрин и вечер.

 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Плодовите алфахидроксикиселини допринасят за обновяването на кожата.
  • Алое вера и добавените витамини допълват благотворното действие.