Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 341
29 гр. / 43.49 лв.
Продуктът не е наличен

Mask Powder

Маска за лице

ОПИСАНИЕ

Прахообразната маска за лице на Форевър е уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните си способности да успокояват кожата и да почистват порите. Смесва се идеално с алое активатор и създава лесен за нанасяне върху лицето и шията лосион. Албуменът и царевичното нишесте имат изпъващи и стягащи свойства, а каолинът абсорбира излишната мазнина. Алантоинът и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата, като ускоряват растежа на нови клетки.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Изсипете една лъжичка от маската за лице в малка купичка. Добавете една лъжичка Алое активатор и разбъркайте, докато сместа заприлича на лосион. С козметична четка нежно нанесете тънък, равномерен слой върху лицето (като избягвате областта около очите), с движения нагоре и навън. Започнете от основата на шията и постепенно разпределете лосиона върху лицето и шията. Отпуснете се в легнало положение и избягвайте движения на лицето в продължение на около 30 минути.

 

Отстранете маската, като най-напред я омекотите с леко затоплена, влажна кърпа. След това старателно изплакнете с топла вода. Продължете с хидратиращия тоник или с любимия си хидратант.

Бележка: може да почувствате свиване на мускулите малко след нанасяне на сместа. В отделни случаи за кратко време може да почувствате лек сърбеж. Ако това се случи, натиснете плътно с върха на пръста си мястото до спиране на сърбежа. НЕ РАЗТРИВАЙТЕ И НЕ ДРАСКАЙТЕ.

 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Смесва се с алое активатор за получаване на маска.
  • Изглажда, почиства и стяга кожата.
  • Съдържа лайка за успокояване на чувствителна кожа.
  • Добавете половин лъжичка пчелен мед за още по-голямо удоволствие.