Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 341
29 гр. / 39.44 лв.
Продуктът не е наличен

Mask Powder

Прахообразна маска

ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Прахообразната маска за лице е уникална комбинация от богати съставки, подбрани заради специалните си способности да успокояват кожата и да почистват порите. Смесва се идеално с алое активатор и създава лесен за нанасяне върху лицето и шията лосион. Албуменът и царевичното нишесте имат изпъващи и стягащи свойства, каолинът абсорбира излишната мазнина, алантоинът и лайката успокояват и възстановяват клетките на кожата, като ускоряват растежа на нови клетки.
 
СЪСТАВКИ
Албумен, царевично нишесте, каолин, алантоин, екстракт от цвят на лайка (Chamomilla Recutita (Matricaria), диазолидинил карбамид, аромат, червено №27 (CI 45410).
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Препоръчително е маска от програма „Цвете на младостта” да се прави 2-3 пъти седмично за изглаждане, почистване и стягане на кожата. Смесете една мерителна лъжичка алое активатор с една мерителна лъжичка прахообразна маска за лице и разбъркайте, до получаване на лосион. С четка и движения нагоре нанесете тънък равномерен слой върху лицето. Отпуснете се в легнало положение и избягвайте движения на лицето в продължение на около 30 минути. Омекотете засъхналата маска с леко затоплена, влажна кърпа и внимателно изплакнете лицето и шията с топла вода. Хидратирайте с тоник и любимия си крем.
 
Бележка: може да почувствате свиване на мускулите малко след нанасянето на сместа. В отделни случаи за кратко време може да почувствате лек сърбеж. Ако това се случи, натиснете плътно с върха на пръста си мястото до спиране на сърбежа. Не търкайте и не драскайте.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Смесва се с алое активатор за получаване на маска.
  • Изглажда, почиства и стяга кожата.
  • Съдържа лайка за успокояване на чувствителна кожа.
  • Добавете половин лъжичка пчелен мед за още по-голямо удоволствие.