Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 037
180 таблетки / 41.79 лв.

Forever Nature-Min

Хранителна добавка с мулти-минерална формула

 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Четири процента от теглото на нашето тяло са минерали. Човешкият организъм не може да произвежда минерали, затова трябва да си ги набавя чрез храната. С все по-интензивното изчерпване на минералите от плодородната земя, приемането на добавки става основна необходимост.
Минералите извършва три основни функции в организма:
1. Някои изграждат костите и зъбите, като например калций, фосфор и магнезий.
2. Други се срещат под формата на разтворими соли, контролиращи състава на телесните течности и клетки. Например, калият и натрият регулират течностите. Силният им недостиг води до отоци или обезводняване.
3. Минералите, като например желязото в хемоглобина, извършват множество други жизненоважни задачи. Комбинират дейността си с много ензими и протеини, които участват в освобождаването и усвояването на енергия.
„Форевър нейчър мин“ представлява подобрена мулти-минерална формула, съдържаща нови био-форми на GTF хром и селен за максимално усвояване. Осигурява минерали и микроелементи в една напълно балансирана пропорция – условие, изключително важно за ефективното им функциониране. Минералната основа се състои от 100 мг естествена утайка от морското дъно, формирана от хелатни минерални елементи от растителен и животински морски произход, като например морски треви, скариди и водорасли. Минералите от морското дъно са богати на микроелементи. Нашите специални минерали от морското дъно предлагат всички елементи, които се срещат в човешкото тяло.
„Форевър нейчър мин“ е отличен начин да сте сигурни, че организмът ви получава минералите и микроелементите, от които се нуждае, за един здравословен и балансиран начин на живот.
 
СЪСТАВКИ
Калций (от дикалциев фосфат) - 167 мг
Фосфор (от дикалциев фосфат) - 111 мг
Магнезий (от магнезиев оксид) - 67 мг
Желязо (от железен фумарат) - 3 мг
Цинк (от цинков сулфат) - 2.5 мг
Манган (от манганов глюконат) - 1 мг
Мед (от меден глюконат) - 330 мкг
Йод (от калиев йодид) - 25 мкг
Хром (от хромен пиколинат) - 6 мкг
Молибден (от молибденов амино киселинен хелат) - 6 мкг
Селен (от селенометионин) - 6 мкг
Ванадий (от ванадиев амино киселинен хелат) - 6 мкг
Естествена утайка от минерали от морското дъно, кроскармелозен натрий, стеаринова киселина.
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА
Две таблетки дневно. (Съгласно Наредба №47 на МЗ)
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Естествена утайка от морското дъно.
  • Перфектна комбинация от минерали във всяка таблетка.
  • Минералите играят много роли в човешкия организъм – от регулиране на баланса на течностите до активиране на гените и хормоните.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.