Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 215
60 таблетки / 60.68 лв.

Forever Multi-Maca

Форевър мулти-мака

 
 
ОПИСАНИЕ

Маката е едногодишно растение, отглеждано в Перу. Ядливият корен, който прилича на репичка, е основна храна за местното население.

 

В Перу маката се цени високо от над 2000 години. Легенди разказват, че воините на инките я ядели преди битка за сили и издръжливост. Испанските конквистадори пък я наричали „сексуалната билка на инките.“ Днес е известна като перуанския женшен. Според съвременните изследвания маката може да окаже благоприятно въздействие върху либидото, сексуалната потентност и енергията.

 

Южноамериканките също използват мака от хиляди години, за да се предпазват от умора, да са по-издръжливи и да намаляват стреса. Перуанките започват да използват мака на тригодишна възраст и са здрави, плодовити, продуктивни и издръжливи до доста напреднала възраст. При ежедневно приемане, маката може да повиши женското либидо.

 

Хранителната стойност на изсушения корен от мака е висока, а легендарното му въздействие върху сексуалната потентност вероятно се дължи на високата концентрация на протеини и ключови аминокиселини като фенилаланин, тирозин, хистидин и аргинин.

 

Форевър мулти-мака комбинира легендарния перуански корен с няколко внимателно подбрани съставки за оптимален ефект. Бабини зъби е билка, която традиционно се използва за общо тонизиране на организма, за енергия или като лек при импотентност. Муира пуама, катуаба и палма-джудже са лековити растения, отдавна познати като афродизиаци. Пигеумът е голямо, вечнозелено дърво, което расте в Азия и Южна Африка. Стритата му кора се използва от много години в Африка за поддържане на дейността на бъбреците и простатата.

 

Антиоксидантът коензим Q10 присъства във всяка жива клетка и е незаменим за снабдяване на организма с достатъчно енергия за осъществяване на телесните функции. Той има свойства подобни на антиоксиданта витамин Е, повишава енергията и поддържа правилна сърдечносъдова и имунна дейност.

 

Комбинацията от всички тези съставки създава уникална и ефикасна хранителна добавка за повишаване на либидото, енергията и издръжливостта.

 

СЪСТАВКИ

Мака (Lepidium Meyenii – корен), бабини зъби (Tribulus terrestris – плод), муира пуама (Ptychopetalum Olacoides – кора), катуаба (Erythroxylum catuaba – кора), L-аргинин, палма-джудже (Serenoa repens – плод), пигеум (Pygeum africanum – кора), коензим Q10, соев екстракт, микрокристална целулоза, калциев цитрат, стеаринова киселина, кроскармелозен натрий, гума гуар, магнезиев стеарат, силициев диоксид, декстрин, декстроза, лецитин, натриева карбоксиметил целулоза, натриев цитрат.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Две таблетки дневно с вода.
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Подсилва либидото, издръжливостта и енергията.
  • Маката е известна като „сексуалната билка на инките“.

 

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.