Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 470
375 гр. / 57.23 лв.

Forever Lite Ultra with Aminotein

Форевър лайт ултра с аминотеин - ванилия

 
ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА

Шейковете Форевър лайт ултра с аминотеин са идеална добавка за вашия здравословен начин на живот с Форевър Ливинг и са неразделна част от програмата Форевър Ф.И.Т. Сега с по-високо съдържание на протеини и по-малко въглехидрати, този продукт съчетава новия начина на мислене с новите технологии, за да ви помогне да се храните здравословно. Предлагаме ви го в два фантастични вкуса – ароматна ванилия и неустоим шоколад.

Две дози на ден от Форевър лайт ултра с аминотеин, всяка приготвена с 300 мл обезмаслено мляко или вода, ви зареждат със 100% от ежедневната доза витамини и минерали за добро здраве. Форевър лайт ултра предлага 18 важни аминокиселини, сред които незаменими, заменими и клоноверижни. С този нов шейк можете да сте спокойни, че получавате най-съвременните открития на науката за храненето без това да се отразява на превъзходния вкус.

„Но какво му е различното?”, сигурно ще попитате. Новата и усъвършенствана формула предоставя пълноценните качества на соевия протеин. Протеините на прах имат различен произход, като два отлични източника са соята и суроватката, които се използват успешно от много години. Досега Форевър Ливинг Продъктс използваше комбинация от двата вида в продуктите си от серия Форевър лайт. Така те бяха с богато съдържание на протеини, аминокиселини и хранителни съставки. Но според най-съвременните изследвания соевият протеин, използван самостоятелно, може да предостави уникални предимства пред комбинацията от соя и суроватка. Ето защо Форевър реши да създаде нов разтворим шейк, като се възползва от всички преимущества на най-съвременните технологии за своята нова патентована соева формула.

Протеините трябва да отговарят на много високи стандарти, за да могат да се нарекат пълноценни. Висококачествени белтъчини са само онези, които съдържат всички незаменими аминокиселини в правилно съотношение за подкрепа на растежа, развитието и поддържането на мускулните тъкани. Разгледайте табличката по-долу, която показва преимуществата на соевия протеин пред този, който комбинира соя и суроватка:
 
Полезни свойства Суроватка + соя Само соя
Засищане

*

*
Контрол на теглото * *
Отличен източник на аминокиселини * *
Повишена енергия и издръжливост * *
Подкрепа за мускулите * *
Полезни за здравето на сърцето   *
Растителен произход   *
Екологично производство   *
Надежден източник   *
Аминотеин   *

Форевър лайт ултра с аминотеин предлага всичко това и още нещо! Соята е отличен източник на хранителни белтъчини и според клиника „Майо” съдържа всички незаменими аминокиселини. Растителният й произход означава по-устойчиво и екологично производство от протеините от суроватка – продукт на животновъдната промишленост. А една от най-хубавите страни на соевия протеин е, че според значими клинични изследвания, той понижава холестерола в кръвта.

Има данни, че соевият протеин също така подобрява издръжливостта при спортуване. Високото му качество задоволява повишените потребности от белтъчини на спортистите при трупане на мускулна маса. Той предоставя и нужните незаменими аминокиселини за растеж и мускулно развитие, както на атлетите, така и на нашите растящи семейства. Така шейковете на Форевър се превръщат в идеална напитка, която можем да приемаме преди или след тренировка.

А какво е аминотеин ли? Това е уникална смес от ензими, специално създадена за разграждане на протеините, която гарантира правилно храносмилане и оптимално усвояване на аминокиселините. Една от най-сериозните спънки при приемане на големи количества белтъчини е тяхната смилаемост. С напредване на възрастта в тялото намалява производството на ензимите, необходими за разграждане на протеините и то губи способността си да се възползва качествено от действието на ценните градивни елементи. Аминотеинът е специална ензимна формула, чиято цел е да освобождава пълната сила на аминокиселините от соевия протеин, като разгражда молекулите му по-ефективно, отколкото организмът би се справил сам. Така тялото ни има шанс да усвои повече аминокиселини, които да използва за изграждане на мускулни и съединителни тъкани. Форевър лайт ултра с аминотеин и соев протеин… кой би могъл да поиска по-добра комбинация?!

Шейковете Форевър лайт ултра са се доказали като отличен заместител на едно или две хранения през деня за онези от вас, които имат нужда от подкрепа при понижаване на калорийния прием, без да ощетяват тялото си откъм хранителни вещества. А и те са много вкусен и удобен начин да приемаме всички необходими витамини и минерали с една питателна, сладка и възхитителна напитка.

Ако всичко това не ви стига, нека споменем, че соята също така предоставя на организма ни калций, желязо, цинк, фосфор, магнезий, витамини от В комплекса, мастни киселини омега-3 и фибри. Не са много растенията с толкова богато съдържание на полезни съставки. Сега виждате защо решихме да усъвършенстваме шейковете Форевър лайт ултра.

Опитайте новата формула с аминотеин, сигурни сме, че ще ви хареса! Продължавайте да поддържате здравословен начин на живот и включете в него един или два шейка дневно, за да превърнете Форевър лайт ултра в част от пълноценното си хранене. Съберете цялото си семейство край кухненската маса и подайте чаша шейк на всеки. Освен с вкусна напитка, ще знаете, че сте ги заредили и с разнообразие от полезни хранителни вещества и пълноценни протеини!
 
 
СЪСТАВКИ
Ванилия

Соев протеинов изолат, фруктоза, фруктоолигозахариди, дикалциев фосфат, Аминоген® (патентована протеазна смес), натурален аромат на ванилия, гума гуар, шафранено масло, соев лецитин, динатриев фосфат, биотин, сукралоза, аскорбинова киселина, d-алфа токоферил ацетат, бета каротин, никотинамид, витамин А палмитат, цинков оксид, D-калциев пантотенат, калиев йодид, витамин D3, пиридоксин хидрохлорид, бирена мая, тиамин хидрохлорид, хромен хлорид, цианокобаламин, рибофлавин, фолиева киселина, спирулина, натриев селенит.


 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Смесете на ръка или с миксер една равна мерителна лъжица (предоставена с напитката) с 300 мл обезмаслено мляко. При специални поводи смесете с натрошен лед или плодове. Разклащайте кутията добре преди всяка употреба.
 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Неразделна част от програма Форевър Ф.И.Т.
  • За вашия здравословен начин на живот с нисък прием на въглехидрати
  • Натурален аромат
  • 15 дози в опаковка
 

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.