Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Продукти Напитки Forever Aloe Peaches Mini
код 77812
12 х 330 мл / 238.12 лв.

Forever Aloe Peaches Mini

Алое и праскови (пакет 12 бр.)

Полезните свойства на алое вера със сладък плодов вкус сега и в мини опаковка от 330 мл. Идеална за пътувания и пиене в движение.

Подобрете храносмилането си със силата на алоето и се насладете на вкуса на сладки и сочни праскови. 

Алое вера притежава естествени изчистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася и за растежа на полезните чревни бактерии. Уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система. 

84.5% чист гел от вътрешността на листата на растението са съчетани със сочно и богато на калций пюре от праскови в ароматна напитка със сладък вкус и цялата сила на чистото алое вера. 

Форевър алое и праскови се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, за да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки - така, както природата го е създала.

- 84.5% чист гел от алое вера
- Без консерванти
- Подпомага храносмилането
- Подкрепя имунната система
- Узрели на слънце праскови за допълнителен аромат и питателност
- Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива

Съставки
Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (84,3%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина)], натурален пюре от праскови (8%), фруктоза, натурален концентрат от бяло грозде, натурален аромат на праскови.

Указания за употреба
Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Разклатете добре, преди употреба! Сипвайте напитката в чаша, не пийте директно от опаковката, за да не попадат в нея бактерии, които могат да ускорят развалянето.

Условия на съхранение
На сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте опаковката изправена в хладилник (макс. 7°С) и консумирайте до 30 дни. Не я вдигайте за гърлото, за да не я повредите.


 

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.