Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии FOREVER MARINE MASK

FOREVER MARINE MASK

FOREVER MARINE MASK
FOREVER MARINE MASK
FOREVER MARINE MASK

FOREVER MARINE MASK

Маска за лице с Алое Вера и морски екстракти
Код: 234
С вълнение ви представяме новата маска за лице с Алое и морски екстракти, създадена специално за стягане, хидратиране и възстановяване на кожата.
Резултатите от употребата на Forever Marine Mask ще ви удивят. Невероятното стягащо действие на тази маска допринася за намаляване на бръчиците по кожата. Тя същевременно абсорбира излишните мазнини и подпомага възстановяването на кожата, като я изчиства от мъртви клетки.
Само един поглед към съставките ще ви убеди, че Forever Marine Mask съдържа цяло пиршество от подхранващи кожата вещества. Нашият стабилизиран гел от Алое Вера е най-ефикасният природен овлажнител на кожата. Морските водорасли са богати на минерални соли, микроелементи, витамини и полизахариди, които са жизненоважни за здравата сияйна кожа. Благодарение на  екстрактите от синьо-зелени микроводорасли и кафяви морски водорасли тази маска възстановява баланса, жизнеността и минералния състав на кожата.
Forever Marine Mask е подходяща за защита на всички типове кожа от замърсяванията в околната среда. Тя е идеална за кожа, която проявява признаци на остаряване (дехидратация, отпускане, бръчици и липса на блясък) и има нужда от нова енергия.
Forever Marine Mask е лесна за употреба, защото не е необходимо да я приготвяте вкъщи. Директно нанесете маската върху старателно почистените си лице и шия. Оставете я да действа 15-20 мин. Изплакнете я с топла вода и мека кърпа, за да се насладите на сияйната си и свежа кожа. За оптимални резултати използвайте маската поне два пъти седмично. За да дадете най-доброто на кожата си, след всяка маска с Алое и морски екстракти поглезете лицето си с няколко капки Alpha-E Factor, както и R3 Factor за гладка и нежна кожа.
Лицето ви ще се влюби в изключителните резултати и качеството на естествените съставки на Forever Marine Mask!

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 36, Януари 2005 г.