Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

код 040
473 мл. / 45.24 лв.

Aloe First

Успокояващ кожата спрей с алое

 
ОПИСАНИЕ

"Алое фърст"е прекрасна добавка към всяка аптечка за първа помощ. Тази изключителна формула за кожата е първият защитен слой срещу кожни инфекции и възпаления. Създаден с висок процент стабилизиран гел от алое вера, "Алое фърст" съдържа и други подбрани съставки, поради което е незаменим продукт за различни кожни проблеми.
  • Пчелният прополис увеличава естествените антибиотични свойства на алое вера гела.
  • Алантоинът е вещество, което защитава кожата и се среща в множество растения, включително във външната кора на листата на алоето.
  • Единадесет внимателно подбрани растителни екстракта, известни с благотворните си свойства, са добавени за още по-силен ефект.
Алоето и билките се съчетават в един естествено успокояващ спрей, подходящ при кожни раздразнения – обриви, ожулвания, прорезни рани и натъртвания. Лесен за употреба дори когато допирът с кожата е много болезнен, "Алое фърст" помага при леки порязвания, битови и слънчеви изгаряния. Той е с балансирано рН и има успокояващо въздействие дори върху най-чувствителната кожа. Успокоява и при тропически лишеи.
 
"Алое фърст" може да се пръска и върху косата, за да я защити от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Използва се във фризьорски салони преди къдрене, за предотвратяване изсушаването на косата в резултат на използваните препарати. В козметичните салони "Алое фърст" действа особено успокояващо след кола маска.
 
"Алое фърст" е изключителен продукт, действително ненадминат в класата си.
 
 
СЪСТАВКИ

Стабилизиран гел от алое вера, дестилирана вода, алантоин, пропилен глигол, токоферол (естествен витамин Е), полисорбат 20, имидазолидинил карбамид, метилпарабен, натриев цитрат, пчелен прополис, извлек от невен, извлек от бял равнец, извлек от мащерка, извлек от лайка, извлек от глухарче, извлек от евкалипт, извлек от пасифлора, извлек от градински чай, извлек от джинджифил, извлек от пореч, извлек от сандалово дърво.
 
 
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете обилно върху кожата, за да я успокоите и овлажните.
 
 
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
  • Трябва да присъства във всеки дом.
  • Успокоява при изгаряния, обриви, ухапвания и ужилвания.
  • Предпазва косата от слънчевите лъчи и от хлорни увреждания.
  • Защитава косата преди къдрене.