Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии 10-те причини да пием АРГИ+ всеки ден

10-те причини да пием АРГИ+ всеки ден

10-те причини да пием АРГИ+ всеки ден
10-те причини да пием АРГИ+ всеки ден

В миналия брой на месечния бюлетин ви препоръчахме четири незаменими ежедневни продукта за оптимално здраве. Един от тях беше АРГИ+ – хранителна добавка с L-аргинин и витаминен комплекс, която има много полезни свойства за нашето здраве. В настоящия брой ще разгледаме по-подробно кои са десетте основни причини, поради които АРГИ+ е ваш отличен спътник всеки ден.

L-аргининът е аминокиселина, допринасяща за цялостното здраве. Нашият организъм я преобразува в азотен оксид – молекула, която помага на кръвоносните съдове да се отпуснат и да се отворят широко за по-добро кръвообращение. То пък от своя страна подкрепя много важни функции в тялото, като поддържане на нормално кръвно налягане и общо сърдечносъдово здраве.

АРГИ+ ви зарежда с полезните свойства на L-аргинина плюс нар – плод, прочут с антиоксидантните си свойства; екстракт от червено вино за поддържане на здравословни нива на холестерола; гроздови люспи за подпомагане на сърдечносъдовата и имунната система. АРГИ+ съдържа и плодови сокове, предоставящи полезни хранителни вещества, незаменими мастни киселини, антиоксиданти, както и други съставки за подкрепа на здравето и правилното функциониране на ставите.

 

ВИТАМИНИТЕ В АРГИ+

Витамин С подпомага имунната и нервната система, концентрацията, съня, здравето на костите и кожата.

Витамин К2 допринася за формиране на костите, правилно съсирване на кръвта, заздравяване на тъканите и обща жизненост.

Витамин В6 поддържа имунната и нервната система, мозъка, мускулите, пренасянето на кислород в тялото, метаболизма на протеините, мазнините и въглехидратите.

Витамин D3 подкрепя имунитета, костите и здравето на нервната система, доброто настроение.

Витамин В9 участва в образуването на нови клетки, подпомага растежа, функционирането на мозъка и нервите.

Витамин В12 за здрава нервна система, добро настроение, за мозъка и растежа, за пренасянето на кислород в организма

 10. Освобождава хормони, забавящи процеса на стареене. Кой не иска да изглежда по-млад?

9. Повлиява чувствителността към инсулин и е особено полезен за поддържане на нивата на кръвната захар.

8. Екстрактът от червено вино в продукта допринася за понижаване на нивата на холестерола.

7. Нарът и останалите плодови съставки са богат източник на антиоксиданти и се противопоставят на вредите, нанасяни от свободните радикали.

6. Увеличава мускулната маса и сила, като същевременно намалява количеството на мастните тъкани. Полезно качество за всички спортисти.

5. Образуваният от L-аргинина азотен оксид подобрява кръвообращението и може да подобри сексуалните функции.

4. Подкрепя растежа и възстановяването на костите и тъканите. Особено подходящ след счупвания и наранявания на меките тъкани.

3. Допринася за поддържане на здравословно кръвно налягане и сърдечносъдова система.

2. Поддържа имунната система. Азотният оксид, преобразуван от L-аргинина, се използва от белите кръвни телца и други клетки-чистачи, за да атакуват болестотворни бактерии. Той е токсичен за вредните микроорганизми и превръща имунните клетки в по-ефективни оръжия.

1. АРГИ+ е превъзходна всекидневна хранителна добавка за добро здраве, която подкрепя множество системи в тялото и така му позволява да функционира оптимално.

 

ПО КОЛКО ДА ПИЯ ВСЕКИ ДЕН?

Една мерителна лъжица АРГИ+, разтворена в чаша вода или любимата ви напитка от алое вера. АРГИ+ предоставя 5 мг L-аргинин в една доза плюс синергични витамини, които зареждат тялото с жизнеността, нужна му, за да се справи със задачите през деня и всички негови системи да работят оптимално.

С КОГО МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛЯТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА АРГИ+?

С всеки, който иска да живее здравословно. L-аргининът има изключително многостранно действие и повлиява целия организъм. Ще откриете, че особено спортистите и активните хора имат голяма полза от АРГИ+. Този фантастичен продукт е идеален за предлагане във фитнес центрове и клубове. Препоръчително е да се приема 30 минути преди тренировка.

Освен това нека не забравяме, че пазарът на спортни хранителни добавки непрекъснато расте. L-аргининът вече е придобил популярност сред занимаващите се с фитнес, но АРГИ+ е единственият продукт с тази съставка, който съдържа в добавка и специалния комплекс от ценни биоактивни съставки и незаменими витамини.

АРГИ+ също така не съдържа лактоза и глутен, което означава, че може да се препоръчва на хора с непоносимост към тези хранителни съставки.

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 116, септември 2011 г.

 

Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.