Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Форевър е маратонска дисциплина

Форевър е маратонска дисциплина

Форевър е маратонска дисциплина
Форевър е маратонска дисциплина
Форевър е маратонска дисциплина
Форевър е маратонска дисциплина
Форевър е маратонска дисциплина
Форевър е маратонска дисциплина
Форевър е маратонска дисциплина
Форевър е маратонска дисциплина
Форевър е маратонска дисциплина
Форевър е маратонска дисциплина

        Олег Колодийчук - постижения и участия:

 

• Участник в световното първенство през 2007 г. в Антхолц-Антерселва, Италия

• Бронзов медалист в кръг на Европейската купа по биатлон през 2011 г. в Банско

• Победител, сребърен и бронзов медалист в първенствата на Русия от 2009 г. до 2013 г.

• Участник в младежките Олимпийски игри през 2005 г. в Монтей, Швейцария

• Победител заедно с отбора на Тюменска област в щафета 4 по 7,5 км за Купата на Русия през декември 2013 г.

 

Майстор на спорта по биатлон с 15-годишен стаж

Спортист към Центъра за спортна подготовка на гр. Тюмен

Член на отбора на Тюменска област

Член на руския национален отбор по биатлон 2011-2012 г.

 

Биатлонът е спорт с големи натоварвания върху опорно-двигателния апарат и сърдечносъдовата система, а също така изисква висока концентрация на вниманието, когато си на стрелбището. За поддържането на организма си съм опитвал различни продукти на много компании от Русия, Германия, Швейцария. Но всеки път възникваше някакъв проблем: качество, вкус, достъпност, цена. Основен проблем беше липсата на единен комплекс продукти, който да удовлетворява всички потребности на организма – хранене, усвояване, изчистване. Продължавах да търся.

През юли 2012 г. се запознах със Сапфирения Мениджър Светлана Селезньова. Сигурен съм, че срещата ни не бе случайна. Светлана ми разказа за компанията Форевър Ливинг Продъктс, за продуктите на базата на алое вера и всички сертификати. Тя събуди в мен не просто любопитство, а силно ме заинтригува.

Както е известно, някои биологично активни добавки и хранителни продукти могат да съдържат вещества, подобни на стимуланти. Затова първото, което направих, беше да проверя в сайта на немския спортен университет в Кьолн, чиято лаборатория тества хранителните добавки за допингови вещества. В кьолнския списък открих продуктите на Форевър Ливинг, които могат да се използват безпроблемно от спортисти: Форевър фрийдъм, Алое МСМ гел, загряващ лосион с алое, Форевър активна ХК, АРГИ+ и ФАБ. Консултирах се и със спортния лекар к.м.н. А. Коньковий, работещ в отдела по високи спортни постижения на гр. Тюмен и получих от него разрешение да използвам тези Форевър продукти. Малко ще избързам, за да спомена, че през зимен сезон 2012-2013 г. три пъти съм правил допинг тестове в РУСАДА и всички бяха отрицателни. Това е отличен показател!

Особено голямо впечатление ми направи, че продуктите на ФЛП са с отлично качество и всички техни съставки се усвояват много добре от организма. От напитките особено много ми допада енергийната ФАБ. Тя е вкусна, здравословна и съдържа натурални съставки. При необходимост ФАБ ми дава допълнителен заряд по време на продължителни тренировки, преходи и състезания. АРГИ+ използвам на първо място за по-добро възстановяване на организма. Една от основните причини за приемането на аргинин е, че с него възвръщам силите си много по-бързо, по-надеждно и имам възможност да тренирам по-дълго и с по-големи натоварвания. Спортните ми успехи се дължат до голяма степен на способността ми да се възстановявам по-бързо и по-добре. По време на състезание това ми дава голямо психологическо предимство пред останалите състезатели. Приемам АРГИ+ преди и по време на състезания. Според последните изследвания аргининът влияе върху нивото на лактата (млечната киселина в мускулите). Той е истинска революция в областта на издръжливостта в спорта.

За една година обемът на моето двигателно натоварване, включващо ски бягане, крос, ролери и колоездене, стига до 7 500 км, от които 1 500 км са високоинтензивни тренировки и състезания. Затова просто не мога без допълнителна подкрепа и подхранване на ставите, а още повече, че при мен вече бяха възникнали проблеми. При магнитно-резонансно изследване на лумбалните гръбначни прешлени ми бяха открили множество възли на Шморл, предизвикващи болки. Купих комбиниран пакет „Свобода на движението“, включващ продуктите Форевър фрийдъм, Форевър активна ХК, Арктическо море, Форевър калций, загряващ лосион с алое и МСМ гел. Веднъж годишно в спортния сезон взимам участие в 36-километров маратон с 4-килограмова винтовка на гърба. По-рано на финала се чувствах толкова съсипан, че дори навеждането напред беше болезнено. След половин година приемане на продуктите всички проблеми на опорно-двигателния апарат напълно изчезнаха. На финала на маратона през сезон 2012-2013 г. се чувствах прекрасно.

В течение на годината ми се налага да тренирам при екстремни температури – зимата до -35°С, а през лятото до +35°С.

Вече една година не съм боледувал, не съм почувствал дори намек за простудни симптоми. По време на тренировките през летния предсезонен период защитавам кожата си с Алое фърст и слънцезащитния крем с алое на Форевър, а след тренировки я овлажнявам с крема с алое и прополис. Продуктите на ФЛП са и неразделна част от всекидневието ми – в момента използвам 47 от тях! С помощта им решавам не само последствията от спортните си занимания, но и всичко свързано с храненето, възстановяването, зарастването на рани, изгаряния, натъртвания, както и с личната хигиена. Сутрин мия зъбите си с Форевър брайт, под душа ползвам гела за баня с алое.

Качеството и действието на продуктите не престават да ме удивляват. Убеден съм в положителния им ефект върху организма и с увереност ги препоръчвам на треньорите и приятелите си, които също са спортисти като мен. Благодарение на продуктите на ФЛП открих нови сили в тялото си! Търсенията ми приключиха!

И докато споделях впечатленията си, постигнах и друга голяма победа – не на ски пистата, а във Форевър – ниво Сеньор Мениджър! Дългосрочният ми план е: само напред, помагайки на хората до ниво „Диамант“! Изключително важно е да си поставяш цели, да планираш как да ги постигнеш и да разказваш на хората за тях.

В семейството ми сме уверени, че работата с Форевър Ливинг Продъктс е една от най-добрите възможности за човек в днешно време. Грижейки се за здравето и дълголетието си, ние подобряваме физическото и материалното качество на своя живот, както и на живота на всекиго, който ни чуе. Сравнявайки Форевър бизнеса със спорта, бих казал, че това е маратонска дистанция, а не спринт. Работете усилено поне една година и ще успеете!

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 144, януари 2014 г.

 

 

Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са замести-тел на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.