Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Форевър ПРО Х2

Форевър ПРО Х2

Форевър ПРО Х2
Форевър ПРО Х2
Форевър ПРО Х2
Форевър ПРО Х2

Според специалистите достатъчният прием на протеини играе важна роля във всяка здравословна програма за отслабване, когато се съчетава с разумно хранене и редовно движение. Всяко Форевър ПРО Х2* блокче съдържа патентована комбинация от соев протеинов изолат и суроватъчен протеинов изолат и концентрат плюс два грама фибри, за да ви помогне да стегнете и развиете мускулите си, както и да контролирате апетита и теглото си.

Белтъчините също ви съдействат да се чувствате по-сити и така контролират апетита ви, за да не прекалявате с количеството храна и да не посягате към висококалорични силно въглехидратни закуски. Освен това чистата мускулна маса е метаболитно по-активна от мастните натрупвания и затова е добра идея да се стимулира със задоволителен прием на протеини. Той подкрепя обмяната на веществата и така допринася за ефективен контрол на теглото.

Към ролята на белтъчините за потискане на апетита можем да добавим и факта, че те са задължителни за формиране на мускулна тъкан, особено при повишаване интензитета на физическата активност. Възможно е да възникне притеснение, че съчетаването на диета със сериозни тренировки може да доведе до загуба на мускулна маса. Но тъй като протеините са градивните елементи на мускулите, ако си осигурявате нужните количества от тях, можете да сте спокойни, че това няма да се случи, докато спазвате здравословен режим за отслабване. Качествените белтъчини допринасят за изграждане и поддържане на чиста мускулна тъкан, за по-бързо възстановяване след спорт и по-ефективно стягане на мускулите чрез упражнения. Освен това повишеният прием на протеини, съчетан със силови тренировки, е в състояние да подпомага мускулните тъкани при напредване на възрастта.

Соята и суроватката са източници на висококачествени белтъчини, чиито полезни свойства за формиране и поддържане на мускулите са обстойно изследвани. Форевър ПРО Х2 е разработен, за да ви зарежда с допълнителни протеини в подкрепа на здравословен режим за отслабване, или просто като вкусно хапване, когато сте в движение. Продуктът съдържа 15 г висококачествени белтъчини в удобен и много вкусен десерт. Не съдържа глутен и ви го предлагаме в два превъзходни аромата – канела и шоколад. Удобен и приятен начин да повишавате приема си на протеини всеки ден!

 

  • 15 г протеини във всеки десерт
  • 2 г фибри
  • Два вкусни варианта – канела и шоколад
  • Без глутен

 

45 г   Код: 465 (шоколад),  466 (канела)

 

Представените продукти съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки по смисъла на Наредба 47 на МЗ от 2004 г. за изискванията към добавките към храните и козметични продукти по смисъла на Наредба 36 на МЗ от 2005 г. за изискванията към козметичните продукти. Консултирайте се с лекар преди употребата с медицински цели на който и да било от споменатите тук продукти.

 

 Информационен бюлетин на ФЛП – България, брой 153, октомври 2014 г.