Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Поемете към повече жизненост само за четири дни

Поемете към повече жизненост само за четири дни

Поемете към повече жизненост само за четири дни

Четиридневната програма ви помага да рестартирате физическото, психическото и духовното си здраве чрез хранителни добавки, практики за вътрешна нагласа и насоки за хранене. Тя предоставя всичко необходимо, за да помогне на организма да функционира оптимално, включително продукти и добавки в подкрепа на хидратацията, енергията и метаболизма.

Но DX4 преминава и отвъд физическия аспект, като ви учи да подхождате по-осъзнато към храната си и към начина, по който се грижите за тялото си. Продуктите, структурираният хранителен план и дейностите за пренастройка на начина на мислене се съчетават в програма с по-голям ефект от сбора на съставните ѝ части, помагайки ви да живеете по-чисто и по-здравословно след края на четирите дни.

DX4 е различна от останалите подобни програми

DX4 подхожда комплексно към възприятието ви за храната и задава въпроса: „Защо сте гладни?“ Това не е програма за отслабване, а по-скоро контролирана оценка от какво реално се нуждае тялото спрямо желанията на мозъка. Целта на DX4 е да изчисти организма от всичко ненужно и от стресовите фактори на забързаното ежедневие. Тя осигурява само незаменимото хранене, предназначено да балансира тялото и съзнанието.

Чрез насоки и съвети DX4 ви помага да изградите по-силна връзка между организма и ума си. Тя възвръща равновесието във физическото здраве с помощта на хранителни добавки, структуриран план и съвети за хранене, а чрез осъзнатост, поставяне на цели и благодарност пренастройва умствената ви нагласа. Всички аспекти на програмата са разработени да работят в тандем една с друга, за да се почувствате цялостно по-добре.

DX4 предлага всичко необходимо на тялото ви за рестарт

В пакета на DX4 ще откриете четиридневни количества от седемте хранителни добавки и продукти в системата. През първите два дни ще откликвате на нуждите на тялото си основно с включеното в кутията на DX4 , придружено от големи количества вода за прочистване на организма.

От втория до четвъртия ден програмата също ви позволява да похапвате чисти и натурални храни, както и здравословна и богата на зеленчуци салата, но те не са включени в пакета.

Нека надникнем в кутията.

Forever Therm Plus™ за подкрепа на здравословния метаболизъм и енергийните нива

Forever DuoPure™ с холин, допринасящ за нормална функция на черния дроб

Forever Multi Fizz™ зарежда с ежедневни витамини и спомага за по-добра хидратация

Forever Sensatiable™ за сладко избавление от всекидневните изкушения

Forever LemonBlast™ в подкрепа на храносмилателната система

Forever Aloe Vera Gel® за подпомагане усвояването на нутриенти

Forever Plant Protein™ в помощ на костите и за растеж на мускулната маса

 

Повтаряйте DX4 по четири пъти годишно

Целта на DX4 е да изхвърли от тялото и ума стресовите фактори, за да можете да преразгледате отношението си към храната и към организма си. Понеже в живота винаги има стресиращи и разсейващи фактори, важно е да включвате в здравословния си режим такива периоди на рестарт. За най-добри резултати се препоръчва да правите DX4 по няколко пъти в годината, но задължително оставяйте по три месеца между програмите. Повтарянето на рестарта на всяко тримесечие с времето ще ви помогне да почувствате и тялото, и ума си по-здрави.

Преди да можете да направите дълготрайна промяна, трябва да обърнете внимание на вътрешните механизми в тялото, ума и духа си, за да култивирате траен и пълноценен спектър на жизненост и DX4 прави именно това. Като рестартирате тялото и ума до базисното ниво на добрата физическа и психическа форма и повтаряте този рестарт четири пъти в годината, ще се радвате на по-добър баланс и оптимизирано здраве.

 

Форевър блог