Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Комбиниран пакет „Напитки”

Комбиниран пакет „Напитки”

Комбиниран пакет „Напитки”

С удоволствие ви представяме комбинирания пакет „Напитки”. В него ще откриете всички чудесни напитки на Форевър за здравето на цялото семейство. Подготвили сме четири бутилки „Гел от алое” за вас и съпругата ви, две бутилки „Нектар от алое и боровинки” и една с „Нектар от алое и праскови” за вашите деца, бутилка „Форевър Фрийдъм” за родителите ви и две вкусни „Поместийн пауър”, за да се насладите всички на полезните антиоксидантни свойства на тази вкусна плодова напитка. Както виждате не сме пропуснали никого!

Освен вкусните и здравословни напитки, в него ще откриете и богат набор от печатни и маркетингови материали, свързани с тях и работата ви с Форевър – каталози, брошури, договори, етикети за бутилки, мерителни чашки и др.

Пакетът „Напитки” е пълен не само със здраве, но и предлага отстъпка от близо 10% от дистрибуторските цени на отделните продукти! Убедени сме, че ще се възползвате от това привлекателно предложение. Комплектът носи точно една бонусна точка и е отлично средство за стартиране на бизнеса.

 

ПАКЕТЪТ СЪДЪРЖА:

ПАКЕТЪТ “НАПИТКИ”СЪДЪРЖА

Aloe Vera Gel (4 бр.) Гел от алое вера
Aloe Berry Nectar (3 бр.) Нектар от алое вера и боровинки
Aloe Bits N' Peaches (2 бр.) Нектар от алое вера и праскови
Pomesteen Power Поместийн пауър
Маркетингови материали:
Молба за регистрация
Продуктов каталог

 

 

 Ps. Съдържанието на пакета е актуализирано.

 
 

По материали от Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 68, септември 2007 г.