Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии ВИТ♀ЛАЙЗ за нея

ВИТ♀ЛАЙЗ за нея

ВИТ♀ЛАЙЗ за нея
ВИТ♀ЛАЙЗ за нея
ВИТ♀ЛАЙЗ за нея

Предизвикателствата, пред които се изправят жените в даден етап от живота си, са доста по-различни от тези на мъжете. Но и те не биха отказали малко помощ от природата за справяне с проблеми като свободни радикали, понижена енергия, променливи настроения, стрес, дискомфорт от предменструален синдром, менопауза и недотам добро функциониране на пикочната система. Причина за всички тези оплаквания могат да бъдат хормонални изменения и нужда от конкретни хранителни вещества. Ето защо Форевър Ливинг Продъктс създаде натуралната комбинация от антиоксидантни плодове, билки, витамини и минерали в хранителната добавка за жизненост на жените Вит♀лайз. Тя е специално създадена, за да откликне на потребностите на активната жена.

Патентована билкова комбинация

Вит♀лайз включва няколко полезни растения, сред които ябълки на прах, пасифлора и шизандра. Всяко от тях се използва от векове за подкрепа на хормоналния баланс и цялостното здраве.

Растителните екстракти са съчетани с червени боровинки на прах с клинично доказано действие. Патентованият процес на изсушаването им допълнително подсилва техните естествени полезни свойства да подкрепят здравето на пикочната система. Технологията за създаване на уникалната съставка защитава полезните вещества в червените боровинки от безпощадната стомашна киселина и така те стигат до тънките черва, където се усвояват, благодарение на специален механизъм за бавно освобождаване.

Ексклузивна комбинация от нутриенти

Вит♀лайз за нея включва и специално подбрани хранителни съставки, насочени към женското здраве и хормонален баланс. Магнезият поддържа здравословни нива на кръвната захар, а витамин С подпомага имунната система и подобрява усвояването на желязо. Витамин В6 допринася за поддържане на стабилни нива на естрогена, подкрепя менструалната функция и метаболизма. Витамин В12 благоприятства нервната система и настроението. И двата витамина от група В се изчерпват много лесно от стрес и обичайни медикаменти като противозачатъчни и хормонозаместваща терапия. Витамин D увеличава усвояването на калций и спомага за здравето на костите. Витамин Е повишава устойчивостта на организма към замърсявания от околната среда. Фолиевата киселина подпомага производството на червени кръвни телца. Съчетахме всички тези ценни съставки с патентовани форми на желязо за растеж на мускулите и добро функциониране на мозъка и на калций – за подобряване на метаболизма, репродуктивното здраве и костно-ставния апарат. Всички компоненти на Вит♀лайз са отлично балансирани за оптимална подкрепа. 

  • Патентована билкова комбинация с ябълки на прах, пасифлора и шизандра.
  • Допринася за хормонален баланс и ви помага да се чувствате добре по всяко време.
  • Патентована и клинично доказано ефикасна форма на червени боровинки.
  • Продуктът е специално създаден за потребностите на жените.

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 133, февруари 2013 г.

 

Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.