Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Атакувайте СТАРЕЕНЕТО с новия си любим козметичен режим

Атакувайте СТАРЕЕНЕТО с новия си любим козметичен режим

Атакувайте СТАРЕЕНЕТО с новия си любим козметичен режим
Атакувайте СТАРЕЕНЕТО с новия си любим козметичен режим
Атакувайте СТАРЕЕНЕТО с новия си любим козметичен режим
Атакувайте СТАРЕЕНЕТО с новия си любим козметичен режим
Атакувайте СТАРЕЕНЕТО с новия си любим козметичен режим
Атакувайте СТАРЕЕНЕТО с новия си любим козметичен режим
Атакувайте СТАРЕЕНЕТО с новия си любим козметичен режим

 

Не можем да спрем времето, но можем да забавим хода му с най-новата и най-авангардна антиейджинг колекция: infinite by Forever™. Тя помага да подобрим вида на кожата си, да изгладим фините линии и бръчици и ни позволява да отблъснем настъпването на обичайните и нежелани признаци на стареенето.

Представете си кожата като нежна и сочна слива. Плодът е символ на хидратирана, изпъната, гладка, млада и здрава тъкан. За разлика от сбръчканата сушена слива, прясната е пълна с влага и свежест. Под въздействието на околната среда и стареенето кожата ни губи влажността си по-бързо и остава без блясък, по-предразположена е към появата на бръчки. Със серия infinite можем да възстановим баланса на влагата в кожата си, да стимулираме здравословните нива на колагена и да намалим появата на фини линии и бръчици, за да заприлича тя отново на прясно откъсната свежа слива.

infinite by Forever™ е в авангарда на науката за антиейджинг козметиката със своите мощните съставки, извлечени от най-добрите природни източници в клинично активни нива, съчетани с най-съвременните научни открития, разработени да увеличават ефикасността на нашето алое.

Колекцията се състои от четири ефикасни продукта, които взаимно надграждат действието си, за да се погрижат активно за кожата ви. Те подкрепят красотата ви отвътре навън и отвън навътре, дарявайки ви със сияйна и овлажнена кожа, която изглежда и чувствате по-млада.

 

Стягащ серум: клинично тестваната съставка трифлуорацетил трипептид-2 е пептид с три аминокиселини, който имитира естествените процеси в кожата, за да я стегне и да намали появата на фини линии и бръчици. В клинични изследвания той значително подобрява еластичността на кожата на потребителите. В стягащия серум е съчетан с ефикасни натурални компоненти и нашето патентовано алое. Серумът овлажнява, изглажда, стяга и уплътнява кожата, за да изглежда тя по-млада, пък и вие и да я чувствате такава.

 

Стягащ комплекс: красотата не е само на повърхността – тя започва с храненето. Първата ексклузивна козметична хранителна добавка на Форевър, подкрепена от две клинични проучвания, ви помага да контролирате процеса на стареене. Стягащият комплекс съдържа патентована комбинация – концентрат от френски пъпеш, фитосерамиди и морски колаген, за да подпомага хидратацията, да намалява задълбочаването на бръчките и да повишава гъвкавостта и еластичността на кожата. В допълнение този мощен продукт съдържа и витамин С, за да подкрепя множество вътрешни системи, цялостното ви здраве и добрия вид на кожата ви.

 

Хидратиращ почистващ лосион: пълен с мощни съставки от естествен произход като екстракт и аминокиселини от ябълки и кокосови мастни киселини. Те подобряват хидратацията на кожата и нежно отмиват замърсяванията и омазняването, без да я изсушават. След почистване с нежния лосион с млечна консистенция ще чувствате кожата си овлажнена, мека и чиста – стабилна основа за останалите продукти от вашия антиейджинг режим.

 

Възстановяващ крем: с повече от 15 обгрижващи кожата съставки кремът попива бързо, като овлажнява и изглажда лицето. Съчетава най-новите научни открития с алое, антиоксидантните съкровищници на плодовете асаи и нар, както и специална антиейджинг композиция от етерични масла, за да възобнови и подмлади изсушената кожа. Нанася последен удар на процеса на стареене. 

 

Може да си мислите, че познавате алоето и свойствата му, но никога не сте го виждали да действа по този начин! Infinite by Forever™ атакува стареенето отвътре навън и отвън навътре с революционни формули, разработени да хидратират кожата, да намаляват появата на фини линии и бръчици и да стимулират здравословните нива на колагена, за да ви помагат да изглеждате и да се чувствате по-добре.

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 183, май 2017 г