Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Фактите говорят

Фактите говорят

Фактите говорят

Фактите говорят


Казвам се Олга Янакопулу и познавам продуктите на Форевър от март 2008 г. Искам да споделя с вас как благодарение на вълшебните продукти на компанията, сега се радваме на един нов член на нашето семейство.
Дъщеря ми Мария имаше здравословни проблеми, един от които беше поликистозни яйчници. След дълги опити за дете, тя беше посъветвана от лекари да опита Инвитро. Бях чувала за свойствата и силата на алоето и двете решихме да опитаме да подобрим здравословното й състояние с натуралните продукти на Форевър.
Мария започна с„Клийн 9”, след това гел от алое вера, нектар от алое и боровинки, нектар от алое и праскови, „Арктическо море”, „А-бета-кеър”, „Чесън и мащерка”, „В12 плюс”, „Форевър кидс”, „Нейчърмин” и не на последно място cтрахотния „Поместийн пауър”, който успя да вдигне хемоглобина й преди самото раждане. И така шест месеца по-късно добрата вест дойде, а на 16 юни 2009 г. се роди моята внучка Деспина.
Какво по хубаво от това за една млада баба. Благодаря на Форевър!

Олга Янакопулу

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 95, Декември 2009 г.


Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.