Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Здравето има значение

Здравето има значение

Здравето има значение
Здравето има значение

Здравето има значение

 

Чаша сок от нар всеки ден може да забави развитието на рака на простатата, показват резултатите от изследване на Калифорнийския университет.
Според учените, провели тестовете, за мъжете с диагноза рак на простатата, преминали през предварително лечение, може да се окаже полезно да приемат ежедневно по една чаша сок от нар. Антиоксидантните свойства на този плод могат да потиснат развитието на тумора и да отложат необходимостта от по-нататъшна терапия.
                                                                                                   По материал от сп.Health Matters,
                                                                                                   бр. юли/август 2006 г.Защо не опитате с Поместийн Пауър?


Патентованата формула на тази антиоксидантна напитка има превъзходен вкус и съдържа плодови сокове и екстракти от нар, мангостан, малина, къпина, синя боровинка и гроздово семе. Всички съставки на Pomesteen Power имат изключително висок капацитет на поглъщане на кислородни радикали, и най-вече соковете от нар и мангостан. Капацитетът на поглъщане на кислородни радикали, е индикатор до каква степен един антиоксидант успява да се противопостави на вредното въздействие на свободните радикали. Насладете се на невероятната сила на антиоксидантите от нар, мангостан и други екзотични плодове във Форевър Поместийн Пауър!

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 69, Октомври 2007 г.