Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Ключът към добро храносмилане

Ключът към добро храносмилане

Ключът към добро храносмилане

Оптимизирайте храносмилането си с новия Форевър актив про-Б. Нашият съвременен пробиотик подкрепя здравето на стомашно-чревния тракт с шест полезни пробиотични щама и над осем милиарда активни полезни бактерии за оптимално състояние и работа на червата.


Трудно е да не обръщаме внимание на състоянието на храносмилателната си система и да подценяваме ключовата ѝ роля за цялостното ни здраве. Тези жизненоважни органи са общият знаменател при множество здравословни неразположения. Стресът, лошото хранене, агресията на околната среда и натовареният начин на живот затлачват стомашно-чревния ни тракт и с течение на времето могат да станат причина за появата и на умора, отслабен имунитет, трудно поддържане на здравословно тегло и кожни проблеми.

Учените са установили, че е възможно състоянието на чревната микрофлора да окаже значително въздействие върху цялостното ни здраве и жизненост. Приемането на пробиотик може да допринесе за възвръщане на баланса на добрите бактерии в храносмилателната система и така да подкрепи както нейното здраве, така и имунитета.

Според най-новите проучвания добрият пробиотик трябва да доставя между пет и десет милиарда CFU (единици, формиращи колонии), нужно е бактериите в него да оцеляват през целия стомашно-чревен тракт, за да се заселят и разпространят на най-правилното място, да може да се похвали с комбинация от щамове с допълващи се свойства, да има клинично доказан ефект върху здравето и да е произведен и опакован при много ниски нива или при пълно отсъствие на влага.

ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б е в авангарда на пробиотичните изследвания със своите осем милиарда CFU, съставени от шест синергични щама. Тази съкровищница от полезни микроорганизми е в състояние да избегне стомашната киселина, за да достигнат те невредими до червата. Просто взимайте по една капсула на ден за подкрепа на баланса в храносмилателната и имунната си система.

За създаването на Форевър актив про-Б си партнирахме с университетската болница в Копенхаген – лидер в областта на гастроентерологията. Клинично доказано е, че два от щамовете в добавката притежават висока способност за обширно колонизиране на червата. Тези специално разработени уникални разновидности на лактобацилус рамнозус и лактобацилус реутери работят в синергия с останалите подбрани щамове, за да оптимизират стомашночревния ви тракт и да подобрят усвояването на хранителни вещества.

Уникалната комбинация включва и пребиотични фибри, идеални за поддържането на полезните микроорганизми по време на тяхното съхранение, транспортиране и доставяне до червата. Те съдействат за ферментацията на бифидобактериите и лактобацилите, за да гарантират, че повече пробиотици ще оцелеят и ще стигнат там, където тялото ви има най-голяма нужда от тях.

Форевър актив про-Б представлява вегетарианска капсула без соя и алергени, произведена по уникална технология и криогенно замразена, за да се съхрани ефикасността на нашите пробиотични щамове. Опаковката на новия пробиотик също е забележителна, защото използва Activ-Vial™ технология – в стената на флакона е вграден специален слой, защитаващ продукта от влага. Тази напредничав метод гарантира максимално добро съхранение на живите бактерии.

Лесният за употреба пробиотик не изисква съхранение в хладилник. Просто взимайте по една капсула дневно за оптимални резултати. ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б е част и от нашия комбиниран пакет Витал 5 и допълва знаковия ни ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА, който помага за поддържане здравето на храносмилателната система и естествените енергийни нива.

Оптимизирайте здравето на червата си с Форевър актив про-Б!


Какво е CFU и защо за стомашно-чревното здраве е важно да има милиарди от тях?


Тези „единици, формиращи колонии“ определят колко от бактериите в пробиотика са в състояние да се делят и да образуват колонии. Само живите полезни микроорганизми могат да се заселват в тялото ни и затова целта на всеки пробиотик е да достави живите и витални бактерии до червата. Те носят много предимства, включително подкрепа за имунната система, подпомагане на храносмилането, участие в освобождаването на нутриенти от храната за усвояване и положителен принос в нормалния растеж и развитие на човешкия организъм.


Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 200, октомври 2018 г.