Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии ЧИСТ ДОМ с Aloe MPD 2x Ultra

ЧИСТ ДОМ с Aloe MPD 2x Ultra

ЧИСТ ДОМ с Aloe MPD 2x Ultra
ЧИСТ ДОМ с Aloe MPD 2x Ultra
ЧИСТ ДОМ с Aloe MPD 2x Ultra

• Пране

• Почистване на пода

• Измиване на банята

• Изпиране на килими и мокети… и още толкова много!

Повечето шкафчета с битова химия в домовете ни съдържат следното: препарат за пране, друг за почистване на пода, трети за банята, четвърти за фаянс, пети за килими и мокети… списъкът е безкраен, а мястото в шкафчето не стига. Форевър Ливинг Продъктс има по-добра идея за разнообразните ви хигиенни нужди. Aloe MPD 2x Ultra (код: 307) е многофункционален биоразградим концентриран препарат, който почиства с лекота, отстранява петна и освобождава много място в шкафчето под мивката. Безвреден е за околната среда, за вас и за семейството ви!

Сега усъвършенстваната му формула е два пъти по-концентрирана и с по-малко количество продукт вече можете да почистите по-голяма площ от повърхностите у дома. Неабразивната формула на ФЛП съдържа и алое вера, за да омекотява и защитава дрехите, ръцете и повърхностите в дома ви.

Aloe MPD 2x Ultra не съдържа фосфор, който откриваме в много други марки почистващи и перилни препарати. Доказано е, че фосфатните и хлорните съставки замърсяват и отравят водите и околната среда.

Използвайте Aloe MPD 2x Ultra за всякакво домашно почистване, за да спестите средства и да осигурите по-чиста природа за себе си и за децата си.

Пране

За нормално количество пране използвайте около 15 мл от препарата. За отстраняване на по-устойчиви замърсявания, нанесете директно върху петното малко количество от препарата, добавете вода и накиснете дрехата преди да изперете. Винаги тествайте дали цвета на дрехата е устойчив върху вътрешен шев.

Многофункционално почистване

Разредете около 30 мл от препарата в четири литра вода за почистване на домакински уреди, подове, бани, фаянс, килими, мокети и автомобили (отвътре и отвън).

Домакинско почистване

Нежен към кожата на ръцете, само няколко капки на гъба или кърпа измиват идеално вашите съдове и почистват петна по килими, мокети и много други. (Не се препоръчва за употреба в автоматични миялни машини)


Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 115, август 2011 г.