Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Кои сме ние

bg-aloe.com
Румен Бъчваров
Женя & Иван Иванови

bg-aloe.com е сайт на Собственици на Форевър Бизнес. Ние сме сътрудници с  американската компания Форевър Ливинг Продъктс, която е най-големият производител и разпространител на натурални продукти за здраве и красота от алое вера. Нашата цел е да задоволяваме Вашите нужди от информация и да Ви я предоставяме точно и навреме. При нас можете да направите заявка за всички налични продукти в сайта и ние да Ви я доставим до адрес. Освен, че можете да се докоснете до широката гама прекрасни, изцяло натурални продукти, ние Ви предлагаме и една изключителна възможност - да печелите от това, т.е. Вашите разходи да се превърнат в инвестиция. Свържете се с нас за повече информация. Ще се радваме, ако изберете да работите с нас и с удоволствие ще Ви помагаме да станете Собственици на Форевър Бизнес, да се преборите с кошмарите на ежедневието, да върнете отново забравените си мечти и да работите за тяхното осъществяване.

Казвам се Румен Бъчваров и съм независим сътрудник на американската компания Forever Living Products. Обичам да пътувам. Обичам спорта, отделям време и на книгите. Любимо четиво за мен е всичко свързано с „Личностно развитие“ и „Мрежов маркетинг“. Старая се да поддържам здравословен начин на живот. С компанията Форевър се запознах преди няколко години по повод един здравословен проблем в колянната ми става. В интерес на истината, в началото бях скептично настроен, но реших да опитам. След употреба на напитката Форевър Фрийдъм в комбинация с хиалуронова киселина, виждайки резултатите, съмненията  ми към компанията и качеството на нейните продукти отпаднаха. От този момент нататък не спирам да споделям какви фантастични продукти за здраве и красота предлага тази компания.

Ние сме Женя и Иван Иванови и сме като повечето семейства в България – принудени да работим на някого за насъщния, имаме две големи деца и внуци. Искаме да живеем добре, обичаме да четем книги, да се забавляваме,  привличат ни здравословния начин на живот, туризма, пътешествията. Обичаме предизвикателствата. Такова предизвикателство за нас беше Форевър. Включихме се спонтанно, след  като научихме за уникалните продукти от Алое Вера. Не знаехме в какво се "забъркваме", само знаехме, че искаме да сме здрави и пълни с енергия, за да правим с удоволствие нещата, които обичаме. Ползите от употребата на продуктите идваха една след  друга и ние се влюбихме в тях и искахме да можем да опитаме от всичко. Така неусетно видяхме и другата възможност, която предоставя Форевър – финансовата - да работим за себе си. Разбрахме, че когато споделяме с хората за тези две възможности – да ползват качествени продукти, които да повишат качеството на живота им, и, че това може да им носи допълнителни доходи, когато им помагаме да го осъществят, помагаме и на нас. Работата във Форевър ни изгражда и като личности, способни да се справят с предизвикателствата на днешните трудни времена. Радваме се, че можем да помагаме на хората да се измъкнат от безизходицата, в която са попаднали и да събудим желанията им за по-добър живот. Вярваме, че всеки сам създава собствения си живот, само трябва много силно да го поиска.