Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Слънцезащитен спрей с АЛОЕ ВЕРА

Слънцезащитен спрей с АЛОЕ ВЕРА

Слънцезащитен спрей с АЛОЕ ВЕРА
Слънцезащитен спрей с АЛОЕ ВЕРА
Слънцезащитен спрей с АЛОЕ ВЕРА

Здравата кожа през лятото е по-лесно постижима от всякога

Вредата от излагането на слънце е общоизвестен факт и в днешно време хората търсят висококачествени продукти за предпазване. Слънцезащитният спрей с алое на Форевър (код: 319) им предлага именно това, плюс удобство за нанасяне само с натискане на помпичката. Този превъзходен продукт има висок предпазен фактор 30 и предлага мощна защита от вредните ултравиолетови слънчеви лъчи, като същевременно хидратира и омекотява кожата. Към всичко това можем да добавим и високата му водоустойчивост, която ви позволява да се мокрите и плувате без притеснение. Сънскрийн спрей е идеален ако вие и семейството ви живеете динамично.

Ултравиолетовите лъчи, които увреждат кожата са два вида. UVB лъчите причиняват повърхностни изгаряния, UVA увреждат съединителната тъкан в дълбочина и така могат да причинят преждевременно стареене, поява на бръчки и рак на кожата. Слънцезащитният спрей с алое вера ви осигурява висококачествено предпазване от въздействието на UVA и UVB лъчите. Според проучванията почти всички случаи на рак на кожата са предизвикани от слънцето. За разлика от останалите онкологични заболявания, злокачествената меланома се среща предимно в по-ранна възраст и съставлява близо 10% от случаите на поява на рак при хора на възраст между 20 и 39 години. Грижата за кожата при излагане на слънце и използването на качествена защита може драстично да помогне за промяна на тази черна статистика.

Фотостареенето е термин, с който дерматолозите описват типа стареене на кожата, причинено от излагане на слънце. То се появява при многократно излагане на слънце в продължение на години без адекватна защита. Фотостареенето лишава кожата от способността й да се самовъзстановява. Излагането на UV лъчи без защита разгражда колагена в кожата и уврежда синтеза на нов колаген. Слънчевите лъчи също така атакуват еластина в клетките на кожата, превръщат го в неустойчив и той губи еластичността си. Изключително важно е да осигуряваме висока UV защита на кожата си, за да се борим с нейното стареене.

Освен че предпазва от вредните слънчеви лъчи, Алое сънскрийн спрей съчетава съвременните научни постижения със 100% стабилизиран гел от алое вера плюс други натурални съставки, за да допринесе за успокояване, омекотяване и изглаждане на кожата. Тази удобна формула за пръскане покрива кожата равномерно и ви помага да защитите дори най-труднодостъпните места. Тя е чудесна за бързо и лесно нанасяне, когато сте в движение.

Затова напръскайте частите от тялото си, които ще излагате на слънчевите лъчи с достатъчно количество от Слънцезащитния спрей с алое вера около 15-30 минути преди да показване на слънце и се забавлявайте защитени.

Сега предпазването от вредните слънчеви лъчи е по-лесно от всякога!

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 111, април 2011 г.