Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии 18 от природата

18 от природата

18  от  природата
18  от  природата
18  от  природата
18  от  природата
18  от  природата

 

Повечето хора не ядат достатъчно плодове и зеленчуци. Това е заключението на специалисти по храненето, на фитнес експерти, на американското Министерство на земеделието, на Световната здравна организация, на Националния институт по въпросите на стареенето, на американската Асоциация за сърдечно здраве и американския Онкологичен институт. Всички тези важни здравни институции дават често срещаната препоръка: „всеки ден яжте поне по пет порции плодове и зеленчуци от различни източници.” Те са единодушни, че пълноценното хранене е в основата на доброто здраве и че плодовете и зеленчуците най-вече са доказали способността си да намаляват рисковете от появата на много хронични здравословни проблеми.

Мнозина от вас отправиха молби към нас да ви помогнем да се храните по-пълноценно, за да се радвате на добро здраве. Ето защо създадохме продукта „18 от природата”.

„18 от природата” на Форевър Ливинг Продъктс е уникална комбинация от 18 различни плодове и зеленчуци, събрани във вкусни дъвчащи таблетки, които могат лесно да се приемат както от възрастни, така и от деца. Всяка дневна доза от четири таблетки ви осигурява антиоксидантния еквивалент на пет порции плодове и зеленчуци. Полезните за здравето свойства, които плодовете и зеленчуците притежават, са многобройни и всеки разумен човек трябва да консумира препоръчителните количества. Продуктът „18 от природата” съдържа важни съставки, които осигуряват на организма енергия, витамини, минерали и антиоксиданти. Четирите таблетки не само ви предлагат дневната доза плодове и зеленчуци, но са подкрепени и от много научни доказателства за това как конкретните съставки поддържат и подобряват здравето.

Направихме проучване сред дистрибуторите и клиентите на Форевър защо не консумират по-големи количества плодове и зеленчуци. Вие ни казахте, че в днешното забързано ежедневие това просто не е практично, а и мнозина споделиха, че не харесват вкуса на плодовете и зеленчуците, които се продават на пазара днес. Вярвам ще се съгласите с мен, че „18 от природата” е добър отговор и на двете предизвикателства.

Световната здравна организация препоръчва не само да ядем плодове и зеленчуци всеки ден, но те да бъдат разнообразни. В диетата си трябва да включваме червено-виолетови, жълто-оранжеви, а също и зелени плодове и зеленчуци. Ето защо Форевър разработи „18 от природата”, чиято формула е добре балансирана и включва осем червено-виолетови, седем зелени и три жълто-оранжеви плодове и зеленчуци.

Яденето на цели плодове и зеленчуци, като тези в новата хранителна добавка на ФЛП, е начинът, по който природата ни поднася важните, но иначе неприятни на вкус витамини, минерали и антиоксиданти. Натуралните плодове и зеленчуци са свежи и вкусни, но за съжаление нашата способност да ги рафинираме е довела до създаването на прекалено сладки, но бедни на хранителни вещества продукти.

Патентованата формула на „18 от природата” включва плодовете и зеленчуците с най-полезни качества за поддържане на здравето. Грозде, ябълка, сини боровинки, бъз, червени боровинки, малини и екстракт от гроздово семе са съставките, които подкрепят имунната система със своите антиоксидантни фитохимикали. Ресвератролът, съдържащ се в гроздето, е доказал полезното си въздействие върху имунитета, като той също така притежава и свойства, подпомагащи работата на сърдечносъдовата система, на очите и на нервната система. Изследванията сочат, че в ябълките има повече фосфати от който и да било друг плод или зеленчук. В сините боровинки пък откриваме рекордно количество антиоксиданти, противопоставящи се на процесите на стареене. Плодовете на бъза съдържат по-големи количества витамин С от повечето билки. А червената боровинка е особено полезна за здравето на бъбреците и пикочния тракт. Смята се, че рутинът, който откриваме в портокалите, грейпфрута, жълтите и зелените лимони, подпомага действието на ставите и кръвообращението. Бананите са известни със съдържанието на калий и способността да поддържат здравословни нива на кръвното налягане. Морковите, зелето, карфиолът, целината и зеленият фасул са прочути със своите фитохимикали, които допринасят за добро общо здраве благодарение на способността си да елиминират свободните радикали в тялото. Киви, сини сливи, червена камба, тиквички и магданоз – всички те са отлични източници на витамин С, а също така подпомагат храносмилането и здравето на очите.

Както сами виждате, „18 от природата” е вкусна, лесна за приемане хранителна добавка, която покрива дневните нужди от антиоксиданти от плодове и зеленчуци. Само четири таблетки „18 от природата” на ден ще ви помогнат да поддържате тялото си с плодовете и зеленчуците, от които то се нуждае, за да е здраво. Нито вие, нито семейството ви ще искате да излезете от дома си без тези четири дъвчащи таблетки. Форевър Ливинг Продъктс ви предлага новия продукт „18 от природата” и ви гарантира, че независимо какво ви е подготвил денят, полезните антиоксидантни свойства на пет порции плодове и зеленчуци са на ваше разположение по всяко време. За ваше здраве!

 Д-р Марк Педерсен

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 57, октомври 2006 г.

 

Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.