Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии 10 причини защо да приемаме Форевър Чесън и Мащерка

10 причини защо да приемаме Форевър Чесън и Мащерка

10 причини  защо да приемаме Форевър Чесън и Мащерка
10 причини  защо да приемаме Форевър Чесън и Мащерка

 

10. Ефективна подкрепа за дихателната система

Благодарение на съдържанието на сяра и други съединения, чесънът има естествената способност да подпомага функциите на дихателната система. Днес употребата му е много разпространена в САЩ и Европа. Мащерката е известна от много години като билка против кашлица и се съчетава идеално с чесъна в хранителната добавка на Форевър.

9. Имунна защита

Естествените съставки на чесъна се използват от векове в много култури за поддържане на имунитета. Още през 1858 г. Луи Пастьор го употребява за стимулиране на имунната система.

8. Фитокомпоненти

Някои от полезните качества на чесъна се дължат на фитокомпонентите, които съдържа. Те са растителни или плодови съединения със силни антиоксидантни свойства. Чесънът и мащерката имат силно изразени фитокомпонентни характеристики.

7. Детоксикация

Чесънът се е превърнал в синоним на средство за детоксикация на организма. Предполага се, че това свойство се дължи на сулфидите в състава му.

6. Коктейл от антиоксиданти

Чесънът и мащерката ви поднасят двойна доза антиоксидантна защита. Мащерката съдържа танин, фенол и тимол – силни антиоксидантни съставки, които редом с много други сходни компоненти и над 20-те фитонутриента в чесъна, предлагат мощен защитен коктейл.

5. Допринася за здравословни нива на холестерола

В много научни разработки чесънът е описан като добър регулатор на нивото на холестерол в организма, благодарение на концентрацията на алисин и серни съединения. Според Американската асоциация за сърдечно здраве, допълнителниятприем на тези съставки дори би могъл да намали общите серумни нива на холестерола при някои хора.

4. Поддържа здравословни нива на добрия холестерол

Има сведения, че нивата на добрия холестерол се увеличават при допълнителен прием на чесън. Поддържайте нивото на добрия холестерол в организма си, като включите „Форевър чесън и мащерка” в ежедневния си хранителен режим.

3. Допринася за здравословно кръвно налягане

Според изследванията чесънът може да допринесе за намаляване на тромбоцитната агрегация, което улеснява кръвния поток и помага за поддържане на нормално кръвно налягане. Според епидемиологично изследване направено в Пакистан, хората с нормално кръвно налягане имат изключително богат на чесън хранителен режим.

2. Поддържа здравето на сърцето и мозъка

Много източници потвърждават силните защитни функции на чесъна. John Hopkins Health Alerts и други публикации свидетелстват за многобройните положителни въздействия върху функциите на сърцето и мозъка при редовен прием на хранителни добавки с чесън.

1. Защита от свободни радикали

Благодарение на подкрепата, която чесънът оказва на имунитета, той успява да неутрализира и много от свободните радикали в кръвообращението, които биха могли да нанесат сериозни поражения на здрави клетки. Международният съвет за храни и информация цитира много примери за ефективната борба на чесъна със свободните радикали. Антиоксидантното действие на продукта на Форевър е допълнено и от мащерката в неговия състав. Включете „Форевър чесън и мащерка” в своята диета в началото на студените месеци и се радвайте на многобройните му полезни свойства!

 

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 81, октомври 2008 г.

 

Описаните в тази статия продукти за вътрешна употреба са хранителни добавки. Те не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, успокояване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.