Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Форевър ТЕРМ Подкрепя всички фази в горенето на мазнини

Форевър ТЕРМ Подкрепя всички фази в горенето на мазнини

Форевър ТЕРМ Подкрепя всички фази в горенето на мазнини
Форевър ТЕРМ Подкрепя всички фази в горенето на мазнини
Форевър ТЕРМ Подкрепя всички фази в горенето на мазнини

Почти всеки иска да се освободи от телесните мазнини и да е по-жизнен. Когато тялото има нужда от енергия, то предприема няколко основни стъпки, за да си я осигури.


Първа фаза: освобождаване на мазнини от депата

При нужда от енергия надбъбречните жлези произвеждат хормоните адреналин и норадреналин (известни още като епинефрин и норепинефрин), които стимулират освобождаването на мазнини от мастните клетки. За синтеза им са незаменими витамини С и В комплекс и затова ги включихме във формулата на Форевър терм. Добавихме още зелен чай и гуарана, за които също е доказано, че допринасят за производството и ефективността на горящите мазнините хормони.

Втора фаза: транспортиране на мазнините до мускулите за превръщане в енергия

Щом мазнините бъдат освободени от депата, те не само трябва да стигнат до мускулите, но и да проникнат в тях и по-точно в клетъчните митохондрии, които да ги преобразуват в енергия. Наричани клетъчни енергийни фабрики, митохондриите разграждат въглехидратите и мазнините до клетъчна енергия (известна като АТФ). За да стигнат мастните киселини до тях и да бъдат превърнати в енергия, е нужен ензимът карнитин трансфераза. Организмът ни го синтезира в самите мускулни клетки, но само ако разполага с достатъчно витамини В3, В6 и най-вече С. Всички те присъстват в състава на Форевър терм, за да сме сигурни, че мускулните клетки ще могат да произвеждат карнитин трансфераза.

Трета фаза: изгаряне на мазнините за клетъчна енергия

Стигнали до митохондриите, мастните киселини и въглехидратите се преобразуват в клетъчна енергия (АТФ) чрез ензимите на бета-окислението, цикъла на Кребс и дихателната верига. Тези ензими имат нужда от специфични В витамини като кофактори. Форевър терм съдържа витамините В6, В1, В3 и В5, за да подпомогне тези метаболитни пътища и да осигури оптимална способност за изгаряне на мазнини в митохондриите.

Като се грижи тялото да разполага с всичко необходимо за осъществяване и на трите фази от процеса на горене на мазнини, Форевър терм ви предлага максимални резултати. Това е най-добрата натурална хранителна добавка за подобряване на способността на тялото да изгаря мазнини и е ненадмината като помощник на здравословна програма за хранене и движение.

 

Описаният продукт за вътрешна употреба съдържа витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Той е хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене и не е предназначен за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

 

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 158, март 2015 г.