Алое Вера

Независим дистрибутор на FLP - Алое Вера / Aloe Vera

Начало Статии Форевър ТЕРМ

Форевър ТЕРМ

Форевър ТЕРМ
Форевър ТЕРМ

 Съчетава древна традиция със съвременни изследвания

Според статистиката броят на хората, които искат да отслабнат и да бъдат по-здрави, се увеличава непрекъснато, но този стремеж не е нещо ново. Още в древните цивилизации на Рим и Гърция хората са поддържали здравето и физическата си форма

Форевър Ливинг съчета древни традиции с най-нови научни изследвания и технологии, за да ви предложи нов съюзник във вековното предизвикателство да изглеждаме и да се чувстваме по-добре. Името му е Форевър терм (код: 463), а мощните му съставки повишават енергията и дават тласък на метаболизма.

Форевър терм съчетава патентована билкова формула с изключителна подборка от полезни хранителни вещества, за да стимулира всички аспекти на метаболизма и да оптимизира способността на тялото да изгаря мазнини. Съставките на продукта идват от всички краища на планетата и се използват от векове. Но най-съвременните проучвания също потвърждават ефикасността на всяка от тях да зарежда с енергия, да активира метаболизма и да подсилва действието на здравословните програми за отслабване.

Зелен чай

Употребата на зеления чай датира от 1766 г. пр. н. е. в Китай, а в Япония сервирането му се е превърнало в изискана церемония. Днес учените откриват, че зеленият чай съдържа важни антиоксиданти и нутриенти. Един от тях е полифенолът EGCG (епигалокатехин галат), изследван заради способността си да стимулира термогенезата и да подпомага процеса на изгаряне на мазнини в тялото.

Зелено кафе

Зеленото (сурово) кафе е известно по целия свят, но консумацията му води началото си от Африка. Тамошното население дъвчело зелените зърна като добър източник на хранителни вещества и антиоксиданти. Когато кафето се пече, то губи част от полезните си съставки, сред които и хлорогенната киселина. Според най-новите изследвания този антиоксидант оказва благотворен ефект върху начина, по който тялото усвоява и преработва захарите от храната. Смята се, че има потенциал да повлиява положително и хормоните на глада и да ни помага да се чувстваме сити по-дълго.

Гуарана

Гуараната е част от културата на Амазония от древни времена. Племето на мауесатерите я нарича „еликсир на дълголетието“. Те я консумирали като средство за потискане на апетита по време на пости, за да им помага да се справят по-лесно с ограничените количества храна. Днес учените откриват многобройни антиоксиданти и полезни вещества в гуараната, които могат да обяснят славата ѝ на „еликсир на дълголетието“. Естественото съдържание на кофеин повишава енергията, а в съчетание с останалите съставки в растението може да допринесе за потискане на глада и стимулиране на метаболизма.

Незаменими витамини

Към мощните билки Форевър терм добавя и специално подбрани нутриенти за подкрепа на обмяната на веществата и изгарянето на мазнини. Витамините от В комплекса са незаменими кофактори в процесите на производство на енергия в организма. Особено важна роля за способността на тялото да изгаря мазнини играят витамини В1, В3, В5 и В6, но именно те се изчерпват от ежедневния стрес. Витамин С е ключов нутриент за транспортирането на мазнините до мускулните клетки, за да бъдат използвани за енергия. Според проучванията хора с недостиг на витамин С горят по-малко мазнини от тези с по-високи нива и затова добавихме 75 мг от антиоксиданта във Форевър терм.

Ако искате да се вталите и да се чувствате по-енергични, черпейки от мастните ресурси на собственото си тяло, изберете фантастичния Форевър терм !

 

Описаният продукт за вътрешна употреба съдържа витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Той е хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене и не е предназначен за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

 

Информационен бюлетин на ФЛП-България, брой 158, март 2015 г.